Υπόσχεται νέα έως το τέλος της εβδομάδας ο Γ. Παπαφιλίππου

 Υπόσχεται νέα έως το τέλος της εβδομάδας ο Γ. Παπαφιλίππου

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες για θέματα τοπικής επικαιρότητας ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Γιώργος Παπαφιλίππου. Ήταν φανερά αισιόδοξος αν και όπως φαίνεται διάφορες εκκρεμότητες βρίσκονται ακόμη και σήμερα σε στάδιο ωρίμανσης. Ο κ. Παπαφιλίππου είπε ότι οι βουλευτές, σε σχέση και με τη συμφωνία τους με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα στις αρχές του μήνα, δεν αδρανούν. Υποσχέθηκε νεότερα έως το τέλος της εβδομάδας, εννοώντας το ευκολότερο από τα ζητήματα που εκκρεμούν, αυτό της αξιοποίησης από το δήμο του παλιού δικαστηρίου.

Για τη σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο ναυτιλίας σχετικά με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Καβάλας – Πρίνου, ο βουλευτής εξέφρασε την προσδοκία του ότι η σύσκεψη θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Αναφορικά με τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε αργότερα χθες στο Επιμελητήριο, ο κ. Παπαφιλίππου παραδέχθηκε ότι δεν υπήρξε κακή πρόσθεση εκ μέρους του φορέα κι άρα η παρεξήγηση λύθηκε. Το Επιμελητήριο, τόνισε ο βουλευτής, αναγνώρισε το λάθος του.

Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε, επεσήμανε για τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου ο κ. Παπαφιλίππου. Εξήγησε ότι τα εγκαίνια του ΕΠΑΛ Θάσου θα πραγματοποιηθούν του δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, ενώ θα βρεθεί στην Καβάλα μαζί με τον κ. Πολάκη και ο διοικητής του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος για τα εγκαίνια του πρώτου ΤΟΜΥ και για τα εγκαίνια του τομέα ΕΚΑΒ στο νησί της Θάσου.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαφιλίππου σχολίασε τη χθεσινή εξέλιξη στο θέα της σιδηροδρομικής Εγνατίας, τη δημιουργία ελληνοβουλγαρικής εταιρείας που θα διεκδικήσει χρηματοδότηση για το μεγάλο έργο σύνδεσης των λιμανιών της Βόρειας Ελλάδας με λιμάνια της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Περιμέναμε, είπε ο βουλευτής, τη συγκεκριμένη εξέλιξη αφού διόλου τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις των δύο πρωθυπουργών όταν είχαν συναντηθεί προ μηνών στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ.

Διαβάστε επίσης