• 19 Απριλίου 2024,

6 δρομολόγια την ημέρα το Σεπτέμβρη στη γραμμή του Πρίνου

 6 δρομολόγια την ημέρα το Σεπτέμβρη στη γραμμή του Πρίνου

Σύμφωνα τις ανακοινώσεις που έγιναν σήμερα το απόγευμα, για όλο το μήνα Σεπτέμβρη τα δρομολόγια και στην Κεραμωτή και στον Πρίνο παραμένουν σε γενικές γραμμές ίδια. Όπως όλο τον Αύγουστο.

Το γεγονός οφείλεται στην τουριστική κίνηση που συνεχίζεται στη Θάσο. Κι όσο υπάρχουν τουρίστες, τόσο και οι ναυτιλιακές εταιρείες προσπαθούν να διατηρήσουν το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης τους. Πρόσφατα υπήρξε μία κάμψη στις αφίξεις αλλά το γεγονός οφείλεται στο ότι από αύριο 1η Σεπτέμβρη οι τιμές στο καταλύματα φθηναίνουν και έτσι οι επόμενες κρατήσεις ξεκινούν από σήμερα και φτάνουν για το διάστημα τουλάχιστον μέχρι και 12 Σεπτέμβρη.

Στη Θάσο βρίσκονται πάντα πολλοί Ρουμάνοι και πολλοί Έλληνες τουρίστες. Τρίτη χώρα με κόσμο είναι η Μολδαβία. Αφού λοιπόν συνεχίζεται η τουριστική κίνηση και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, συνεχίζονται τα ίδια δρομολόγια των φέρι μποτ. Όσον αφορά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Καβάλα προς τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, ουσιαστικά αλλαγές θα έχουμε από την προσεχή Δευτέρα.

Μέχρι τότε και σε γενικές γραμμές πάντα, θα υπάρχει το ίδιο πρόγραμμα δρομολογίων με τα ίδια πάνω-κάτω πλοία. Δεν θα γίνουν φυσικά έκτακτα δρομολόγια αφού αυτά ολοκληρώθηκαν.  Όσο για την επιβατική κίνηση στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι η προηγουμένη. Ειδικά σε αυτούς που ταξιδεύουν τώρα προς τα νησιά. Λιγοστεύουν συνεχώς με λίγα λόγια όσοι αρχίζουν τώρα τις διακοπές τους.

Στη γραμμή του Πρίνου από αύριο θα γίνονται 6 δρομολόγια την ημέρα ως εξής:

Αναχώρηση από Καβάλα: 09.15, 11.30, 14.00, 15.30, 17.45, 19.00. Αναχώρηση από Πρίνο: 07.15, 09.30, 12.00, 13.30, 16.00 και 17.15. Στη γραμμή της Κεραμωτής τα δρομολόγια θα είναι 30 την ημέρα.

Διαβάστε επίσης