• 26 Απριλίου 2024,

60 αθλήτριες στο τμήμα Βόλλεϋ του ΓΣΕ (αφιέρωμα)

 60 αθλήτριες στο τμήμα Βόλλεϋ του ΓΣΕ (αφιέρωμα)

Ύστερα από 20 , ίσως και περισσότερα, χρόνια, επαναδραστηριοποιήθηκε στον ΓΣ Ελευθερούπολης το τμήμα γυναικείου βόλλεϋ.

Υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Γιώτας Κεφαλά, που στο παρελθόν διετέλεσε βασικό μέλος της εθνικής ομάδος κορασίδων, νεανίδων και γυναικών, το βόλλεϋ Ελευθερούπολης απαρτίζεται από 60 περίπου αθλήτριες διαφόρων ηλικιών ξεκινώντας από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού στην ακαδημία , μέχρι και το λύκειο στο αγωνιστικό τμήμα.

Μέσα από πολλές δυσκολίες , κατάφερε και συμμετέχει στο περιφερειακό πρωτάθλημα παγκορασίδων, διαθέτοντας ωστόσο και έναν ικανό αριθμό αθλητριών που λόγω διαδικαστικών κολλημάτων περιμένουν ακόμη στον πάγκο! Γονείς και φίλοι της ομάδος, στηρίζουν με πολλή αγάπη και μεράκι τις προσπάθειες των αθλητριών αλλά κι ενισχύουν μέσα από δράσεις κι εκδηλώσεις το ενδιαφέρον του κόσμου.
Σε μια δημοσίευση για το βόλλεϋ Ελευθερούπολης στο διαδίκτυο, διαβάσαμε: «Οι άνθρωποι που περιβάλλουν την ομάδα της Ελευθερούπολης είναι απλά αγνά ερωτευμένοι με τα παιδιά τους και το βόλεϊ. Τους ενδιαφέρει πρώτα να διασκεδάζουν τα παιδιά.» Και πραγματικά, ίσως είναι η πιο εύστοχη απόδοση. των όσων συμβαίνουν εκεί!!!

Η ομάδα παγκορασίδων που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΡΘ
Καπανάτζε Μαριάμ, Βασιλείου Λυδία, Μπογιάρη Γιώτα, Μώραλη Δέσποινα Μπουγέλη Ελένη, Μαργαρίτη Μαρίνα, Μουλλάκη Αναστασία, Ψαρρά Ελισάβετ, Κόλλα Ελένη, Βουλγάρογλου Ζωή, Βαγανάκη Φωτεινή, Τσακαλάκη Δάφνη, Μπάη Κρυσταλλία, Αυγουστή Μαρία, Μπουγέλη Παναγιώτα. Δοκτώρογλου Αναστασία, Κοτσιλίδου Κατερίνα, Καρυώτη Μαρία, Σαλπιγγίδου Νικολέττα, Κωνσταντάρα Κρυσταλλία, Ζαρωτιάδου ‘Ελενα, Εμμανουηλίδου Ειρήνη, Κορώνη Δήμητρα, Κολοκυθά Γρηγορία, Θεοδοσιάδη Κλειώ, Γκαϊδατζοπούλου Σίσσυ και η Θεοδώρα Τουρασανίδου.

Επιμέλεια: Άννα Στάμογλου

Διαβάστε επίσης