Στα Κανάρια νησιά η Μέρκελ για ΠΑΣΧΑ

 Στα Κανάρια νησιά η Μέρκελ για ΠΑΣΧΑ

Πάντως η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ γιόρτασε το ΠΑΣΧΑ των καθολικών στα Κανάρια Νησιά και σε ένα μικρό παραδοσιακό σπίτι σε ένα λόφο στο μικρό νησάκι Γκομέρα.

Η Μέρκελ ήταν με τον σύζυγο της ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ το νησί γέμισε με αστυνομικούς ενώ η προσωπική φρουρά της Μέρκελ ήταν περί τα 30 άτομα.

15 Γερμανοί και 15 Ισπανοί σωματοφύλακες που δεν αφήνανε κανέναν να πλησιάσει την πρώτη κυρία της Ευρώπης.

Πάντως η Μέρκελ απο τις επιλογές που κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για λίγες στιγμές ξεκούρασης φαίνεται οτι έχει γούστο.

Επιλέγει πάντα τους καλύτερους προορισμούς και ξέρει να εκμεταλεύεται με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις λίγες ημέρες που έχει στην διάθεση της για ξεκούραση.

Φανατική οπαδός της λιτότητας όσο αφορά την οικονομική πολιτική που ακολουθεί και στην  χώρα της αλλά προωθεί  και σε  όλη την Ευρώπη επιλέγει πάντα προορισμούς που για να πάει ένας κοινός θνητός θα πρέπει να δώσει και τον κώλο του ή στην καλύτερη να πουλήσει την ψυχή του στον διάολο.

 

Σήριαλ το ερώτημα ποιός οδηγούσε το μοιραίο πρωϊνό το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη που λίγα λεπτά με τις 8 το πρωί εξετράπη της πορείας του έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου και στοίχισε την ζωή του Παντελή ενώ τραυμάτισε τις δύο κοπέλες που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι η απάντηση στο ερώτημα ποιός οδηγούσε το αυτοκίνητο έχει την σημασία της για την συνέχεια της υπόθεσης και συγκεκριμένα όταν θα ξεκινήσουν οι διεκδικήσεις των αποζημιώσεων που έρχονται στο άμεσο μέλλον.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη ισχυρίζεται οτι σίγουρα το αυτοκίνητο δεν οδηγούσε ο Παντελής ενώ η μια κοπέλα που τραυματίστηκε πιο ελαφρά και βρίσκεται στο σπίτι της υποστηρίζει οτι στην θέση του οδηγού καθόταν ο Παντελής.

Ενδιαφέρον θα έχει να ακούσουμε τι θα απαντήσει στο ερώτημα και η δεύτερη κοπέλα που λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της η νοσηλεία της συνεχίζεται αν και η κατάσταση της είναι σταθερή.

Σίγουρα αυτο το σήριαλ έχει ακόμα πολλά επεισόδια και σίγουρα θα γίνουν οι τρείς οικογένειες μεταξύ τους μαλλιά κουβάρια.

 

Φαίνεται οτι ο καιρός τώρα που τελειώνει ο Μάρτης γίνεται ανοιξιάτικος και εκτός απο τις καθημερινές ηλιοφάνειες αναμένουμε και άνοδο της θερμοκρασίας.

Όλη την εβδομάδα ο καιρός θα είναι καλός και μας περιμένουμε προς το τέλος της εβδομάδας ακόμα και 19 βαθμοί κελσίου.

Καταλαβαίνετε οτι πλέον τα ψέμματα τελειώνουν και είμαστε πανέτοιμοι για την καλύτερη εποχή του χρόνου.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου ο τσάρος της οικονομίας στις κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη έχει επιλέξει και πουλάει την βίλα του στην Σύρο 224 τ.μ. ΄έναντι του ποσού των 1.800.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η βίλα των 224 τ.μ. βρίσκεται σε ένα οικόπεδο περίπου 10 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται για αυτούς που ξέρουν στο καλύτερο σημείο του νησιού.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτό απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Καλή σας ημέρα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης