• 3 Μαΐου 2024,

Κάμερον έφυγε , Τερέζα ήρθε …

 Κάμερον έφυγε , Τερέζα ήρθε …

Αυτή την εποχή τα βλέμματα είναι στραμμένα και στην αλλαγή φρουράς στην Μεγάλη Βρετανία αφού ο Κάμερον φεύγει και η Τερέζα Μέι έρχεται για να διαχειριστεί την απόφαση του δημοψηφίσματος για απομάκρυνση της χώρας απο την αγκαλιά της Ε.Ε.

Τελικά ο μόνος που φαίνεται να την πληρώνει απο αυτή την ιστορία είναι ο Κάμερον που στα καλά καθούμενα χάνει την πρωθυπουργία απο ένα δημοψήφισμα που στην τελική μπορεί και να επαναληφθεί αν και η καινούργια πρωθυπουργός είναι αποφασισμένη να κάνει πράξη την βούληση του λαού της.

Πάντως είναι γεγονός οτι οι υπέρμαχοι της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.

Όσο πλησιάζουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη ο ένας επώνυμος μετά τον άλλο φεύγει διακοπές.

Το ζευγάρι που ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους οτι είναι έτοιμο για διακοπές είναι ο Ευαγγελάτος με την Ταττιάνα που θα πάρουν την βάρκα τους και θα αμολυθούν στα νησιά του Αιγαίου.

Έχουμε πάλι να φάμε αχινό στην μάπα και μύδι απο το Instagram της Ταττιάνας που θα πάει σύννεφο.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια έχει μια συνήθεια τους αχινούς να τους ανοίγει και πριν του φάει να τους μοιράζεται μαζί μας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού.

Αυτό όμως που με ανησυχεί περισσότερο είναι οτι έχουμε να ακούσουμε αρκετές ημέρες νέα απο το κορίτσι του φετεινού καλοκαιριού που δεν είναι άλλο απο την Ελένη Μενεγάκη που έχει ρίξει άγκυρα στη Άνδρο και κάνει τα ΄μπάνια της με τα έξαλα τα καφτάνια της να ξεσηκώνει κυρίως τον ανδρικό πληθυσμό όταν κατεβαίνει στην χώρα για να βγάλει χρήμα απο το ΑΤΜ.

28 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το πάρτυ του ΝΑΜΜΟS με Ρέμο και Gipsy Kings.

1.000 ευρώ το κεφάλι και ανεβαίνουμε αφού το χιλιάρικο είναι το λιγότερο είναι που μπορεί να δώσει κάποιος αν βρεθεί το βράδι εκείνο στο NAMMOS.

Αυτά είναι πάρτι αγαπητοί μου αναγνώστες.

Σε ένα βράδυ βγάζεις λεφτά για τα επόμενα 5 καλοκαίρια.

Σωστά το λένε το πάρτι της χλειδής.

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στη Νότια Ελλάδα θα πρέπει να καίγεται το πελεκούδι αφού ο υδράργυρος αγγίζει και ίσως να ξεπερνάει σε κάποιες περιοχές και τους 35 βαθμούς.

Ευτυχώς εμείς εδώ είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση αφού με το ζόρι πατάμε τους 30 – 31 βαθμούς και το κυριότερο κάθε βράδι κοιμόμαστε σαν πουλάκια.

‘Ισως η συναυλία του καλοκαιρού να είναι η συναυλία του Χαρούλη το Σάββατο στο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Θέλω να σας πω οτι ο Χαρούλης είναι σήμερα απο τους κορυφαίους τραγουδοποιούς και σίγουρα απο τους πιο ακριβούς.

Έρχεται στην Καβάλα δεύτερη φορά αφού αν δεν κάνω λάθος πρίν απο κανα δυό καλοκαίρια ήρθε πάνω στο Φρούριο και έγινε χαμός στην κυριολεξία.

Κάτι ανάλογο να είστε σίγουροι οτι θα γίνει και τώρα.

Καλή διασκέδαση.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα την βγάλουμε όπως όλα δείχνουν στην παραλία αφού και η διάθεση και οι θερμοκρασίες θα μας οδηγήσουν σε μια τέτοια επιλογή θα πρέπει να προετοιμάσουμε και να στηρίξουμε για να περάσουμε καλά.

Γενικότερα απο εδώ και μετά μπαίνουμε σε μια περίοδο που το “κορίτσι θέλει θάλασσα” και εγω ΄χατήρι δεν του χάλασα.

10.000 χιλιάδες ευρώ πληρώνει ο Ολάντ για τον κουρέα του  κάθε μήνα.

Υπολογίζεται οτι στην διάρκεια της θητείας του Ολάντ ώς πρόεδρος της Γαλλίας ο κουρέας θα βάλει στην άκρη περί τις 500 χιλιάδες ευρώ αφού εκτός απο τον μισθό που εισπράτει έχει εξασφαλισμένο φαί και ύπνο.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποοτοι είναι και ύπουλοι.

Ολα θα πάνε καλά ΄στο τέλος όπως λένε και οι φίλοι μας οι Ινδοί.

Αυτά και γειά σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης