6ο ΓΕΛ: Διαδικτυακή συζήτηση μαθητών και εκπαιδευτικών με το Διευθυντή Ερευνών του ΙΝΑΛΕ, Δρ. Σωτήριο Ορφανίδη

 6ο ΓΕΛ: Διαδικτυακή συζήτηση μαθητών και εκπαιδευτικών με το Διευθυντή Ερευνών του ΙΝΑΛΕ, Δρ. Σωτήριο Ορφανίδη

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, με τίτλο ‘’Destination: Happiness!’’, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συζήτηση μαθητών και εκπαιδευτικών του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας με τον Δρ. Σωτήριο Ορφανίδη, Διευθυντή Ερευνών του Ινστιτούτου Αλιευτικής Έρευνας (ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ).

Η διαδικτυακή συζήτηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 07 Μαΐου 2021 και σε αυτή συμμετείχαν ο Διευθυντής του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας Δανιήλ Εμμανουηλίδης, η Υποδιευθύντρια Στέλλα Μαντατζή, οι εκπαιδευτικοί. Ευαγγελία Τσιάγγα και Βασιλική Κατσάκη και μαθητές της Α΄ Τάξης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δρ. Σωτήριος Ορφανίδης βοήθησε τους μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα το θαλάσσιο περιβάλλον και να κατανοήσουν τις διαφορές μεταξύ ενός υγιούς και ενός επιβαρυμένου περιβάλλοντος.

To 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ “Destination: Happiness” μαζί με σχολεία από την Πολωνία, την Τσεχία, τη Ρουμανία και τη Λιθουανία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο την επίτευξη και διατήρηση της ευτυχίας ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των μαθητών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος μελετάται η επίδραση του φυσικού περιβάλλοντος στη σωματική και ψυχική ισορροπία του ανθρώπου.

Ο Διευθυντής

Δανιήλ Εμμανουηλίδης

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης