Ο Χάρης Παλτόγλου ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό

 Ο Χάρης Παλτόγλου ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό

Ως προπονητής του Aθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την τιμητική θέση στο πρόσωπό μου στην επιτροπή Αθλητικής Κληρονομιάς.

Μία νεοσύστατη επιτροπή που στόχο έχε Καταγράφει την ιστορία του αθλήματος, αρχειοθετεί (ψηφιοποιεί) και προστατεύει σημαντικά αντικείμενα όπως φωτογραφίες, ψηφιακό υλικό και έγγραφα απαραίτητα για τη διατήρηση και μετάδοση στις επόμενες γενεές της ιστορικής μνήμης και κληρονομιάς του αθλήματος στη χώρα μας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία ταεκβοντό περνάει σε μία νέα εποχή πού στόχο έχει την ανάπτυξη του αθλήματος για την προβολή του.

Είμαι πεπεισμένος ότι και από αυτή τη θέση μπορώ να προσφέρω πολλά όπως το έκανα και στο παρελθόν από άλλες θέσεις όπως ο υπεύθυνος διαιτησίας και εξεταστήστεις Μαύρο ζωνών και νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή μου Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος Μανώλη Χρήστο για την εμπιστοσύνη μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές που απαρτίζουν την επιτροπή και εύχομαι σε μία καλή συνεργασία.

Διαβάστε επίσης