Dark Mode Light Mode

85 προσλήψεις εποχιακών στον Δήμο Καβάλας για το Καλοκαίρι

Συνολικά 85 εποχιακούς εργαζόμενους θα προσλάβει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Καβάλας προκειμένου να προετοιμαστεί για το Καλοκαίρι, να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες του.

Οι 45 προσλήψεις είναι στην τελική φάση της διαδικασίας στο ΑΣΕΠ. Θα εργαστούν άπαντες στην υπηρεσία της Καθαριότητας. Σε διάφορες θέσεις. Θα αναλάβουν εργασία ακόμη και πριν το Πάσχα. Αντίθετα οι υπόλοιπες προσλήψεις είναι στην αρχή τους.

Ως τη Δευτέρα 7 Απριλίου κατατίθενται αιτήσεις για την πρόσληψη 25 υδρονομέων και 15 ατόμων πυρασφάλειας. Οι αιτήσεις γίνονται στο κτίριο πρώην ΕΟΚ και στο δημαρχείο των Κρηνίδων (για τους 25 υδρονομείς), στο κτίριο πρώην ΕΟΚ για τα 15 άτομα στην πυρασφάλεια. Οι υδρονομείς θα εργαστούν από τον Μάη ως και τον Οκτώβρη. Το προσωπικό της πυρασφάλειας από τις 5 Μάη ως τις 4 Οκτώβρη.

Προηγούμενο άρθρο

12 αεροπορικά δρομολόγια την εβδομάδα

Επόμενο άρθρο

Δύο βράδια η θεατρική ομάδα του συλλόγου «Ιχνηλάτες» στη θεατρική παράσταση «Wedding Blues»