• 7 Μαΐου 2024,

9 υποψήφιοι για 2 θέσεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

 9 υποψήφιοι για 2 θέσεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Μέσω συνέντευξης τύπου χθες το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας προσκάλεσαν μέλη και φίλους να συμμετάσχουν στην Κυριακάτικη εσωκομματική ψηφοφορία.

Από αυτήν θα επιλεγούν δύο εκπρόσωποι της ΑΜΘ στο Ευρωψηφοδέλτιο. Η ψηφοφορία θα γίνει στην Καβάλα (αίθουσα «Νικ. Μάρτης»), Χρυσούπολη, Ελευθερούπολη και Θάσο. Υπάρχει δυνατότητα ενός σταυρού προτίμησης. Τα μέλη του κόμματος ψηφίζουν και διαδικτυακά. Οι 9 υποψήφιοι μπορούν να ψηφιστούν σε όλη την Περιφέρεια μας.

Η γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου είπε ότι η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη, αποδεικνύει ότι το κόμμα είναι κόμμα των μελών του. Ο κ. Μορφίδης μεταξύ άλλων σημείωσε: «Καλούμε σε συμμετοχή τους πολίτες.

Οι εκλογές κρίνουν την προοπτική της Ε.Ε. και ταυτόχρονα στέλνουν μήνυμα στο εσωτερικό. Οι Ευρωεκλογές είναι η μεγάλη και πραγματική δημοσκόπηση. Για τις Ευρωεκλογές δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις». Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και η εκπρόσωπος τύπου της νομαρχιακής κ. Ναλμπάντη.

Από τους υποψήφιους παρούσα στη συνέντευξη τύπου ήταν μόνο η κ. Θεοδοσία Παπανδρέου. Για όλους τους άλλους και απόντες διαβάστηκαν βιογραφικά, προβλήθηκαν σύντομα βίντεο. Θυμίζουμε ότι την Κυριακή υποψήφιοι για υποψήφιοι ευρωβουλευτές – εκπρόσωποι της ΑΜΘ- είναι:

Κατσίγιαννη Αγλαϊα, ΑΜΘ, Διεθνολόγος. Παπαδόπουλος Παύλος, ΑΜΘ, Ψυχολόγος Ειδικής Αγωγής. Παπανδρέου Θεοδοσία, ΑΜΘ, Συμβολαιογράφος. Στογιαννίδης Γρηγόρης, ΑΜΘ, Πρόεδρος Εργαζομένων Καζίνου Θράκης. Τσομπανιάν Άννα, ΑΜΘ, Δικηγόρος. Χατζηφωτίου Αθανασία, ΑΜΘ, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γιαλαματζάκης Βασίλης. Ρώσσογλου Κωνσταντίνος. Κολοζώφ Χαρίλαος.

Διαβάστε επίσης