• 29 Μαρτίου 2024,

Στην Επισκοπή ο Γιώργος Δήμιζας

 Στην Επισκοπή ο Γιώργος Δήμιζας

Ο 26χρονος τερματοφύλακας, Γιώργος Δήμιζας ανακοινώθηκε από την Επισκοπή.

Μεταγραφών συνέχεια για την Επισκοπή. Η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε τη Δευτέρα (18/01) την απόκτηση του Γιώργου Δήμιζα που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Δερύνειας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Δήμιζα. Η ομάδα μας φέρνει στην οικογένειά της έναν ικανότατο τερματοφύλακα όπως, ο Γιώργος ο οποίος είναι 26 ετών (έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 24 Ιουλίου του 1994) και έχει ύψος 1.87μ..

Ο Γιώργος Δήμιζας αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αλλά πολύ γρήγορα αναδύθηκε καθώς ήθελε να είναι πρωταγωνιστής. Σε όσες ομάδες κι αν αγωνίστηκε, κατείχε φανέλα βασικού. Έτσι, μετά την πειραιώτικη ΠΑΕ και μόλις σε ηλικία 18 ετών, αγωνίστηκε στην Κ19 της ΠΑΕ Καλλιθέας. Εκεί έκατσε για έναν χρόνο και το καλοκαίρι του 2012 δοκίμασε στην ΝΕΑΠ Νήσου (Κύπρο). Έναν χρόνο μετά για τη σεζόν 2013-14 πήρε μεταγραφή στη Νίκη Βόλου (Super League) και το 2014-15 μεταγράφηκε στην Παναχαϊκή (Football League).
Το 2015-16 και 2016-17 αγωνίστηκε στην Τριγλία Ραφήνας (Γ’ Εθνική) και τις σεζόν 2017-18, 2018-19 και 2019-20 ήταν τερματοφύλακας της Καβάλας σε Γ’ Εθνική και Football League.

To περασμένο καλοκαίρι πήρε ξανά μεταγραφή για την Κυπριακή Αναγέννηση Δερήνειας όμως, γρήγορα αποφάσισε να επιστρέψει για πρώτη φορά σε ομάδα της Κρήτης για χάρη της Επισκοπής μας. Γιώργο, η ΠΑΕ Επισκοπή σε καλωσορίζει και σου εύχεται πολλές ομαδικές όσο και προσωπικές επιτυχίες».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αθηναίος πορτιέρο τόνισε στο episkopifc.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Επισκοπής. Έρχομαι σε μια ομάδα που έχει στόχους ως σύλλογος, που έχει προσδοκίες και από εμάς τους παίκτες. Βέβαια, το σημαντικό, ιδίως στις μέρες μας είναι, να έχουμε υγεία για να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Αμέσως μετά, θα επιδιώξω και ‘γω μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Πηγή: www.fooballleaguenews.gr

Διαβάστε επίσης