• 17 Μαΐου 2024,

Α’ κατηγορία: Εντός έδρας ο Βύρωνας και η Δόξα Θεολόγου

 Α’ κατηγορία: Εντός έδρας ο Βύρωνας και η Δόξα Θεολόγου

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται η Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ.  Ο πρωτοπόρος Βύρωνας αγωνίζεται στην έδρα του με τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης. Η Δόξα Θεολόγου που ακολουθεί τον Βύρωνα στο βαθμολογικό πίνακα θα παίξει στην έδρα της με τον Βρασίδα Νέας Περάμου.  Μάλλον είναι και το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής.

Ο Ατρόμητος Χαλκερού θέλει τη νίκη με τον Κεραυνό Κρηνίδων για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τον Μ. Α Φιλίππων που θα πάρει τρεις βαθμούς χωρίς να παίξει με τον Ολυμπιακό Καβάλας.   Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος η αναμέτρηση ανάμεσα στον Φρίξο Πλατανοτόπου με την ΑΕΚ Καβάλας.   Ο Ορφέας υποδέχεται στην Ελευθερούπολη την Αναγέννηση Λιμεναρίων χωρίς ελπίδες πλέον για την πρώτη θέση μετά το 0-0 μέσα στην ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Σάββατο 16.00

Χαλκερό: Ατρόμητος Χαλκερού- Κεραυνός Κρηνίδων

Κυριακή 16.00

Ποτός: Δόξα Θεολόγου- Βρασίδας Νέας Περάμου (14.00)

Πηγές: Αρης Πηγών- Θεαγένης

Χαλκερό: Βύρωνας- Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

Ολυμπιακός Καβάλας- Μ. Α Φιλίππων 0-3 χωρίς αγώνα

Πλατανότοπος: Φρίξος Πλατανοτόπου- ΑΕΚ Καβάλας (Σάββατο 16.00)

Ελευθερούπολη: Ορφέας Ελευθερούπολης- Αναγέννηση Λιμεναρίων(15.30)

Βαθμολογία: Βύρωνας 51, Δόξα Θεολόγου 48, Ορφέας Ελ 43, Βρασίδας Ν. Π 41, Αναγέννηση Λιμεναρίων 37, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης 32,  Φρίξος Πλατανοτόπου 31, Αρης Πηγών 30, ΑΕΚ Καβάλας 28, Ατρόμητος Χαλκερού 24, Μ. Α Φιλίππων 18, Θεαγένης 17, Κεραυνός Κρηνίδων 13. Αποχώρησε ο Ολυμπιακός Καβάλας.

Διαβάστε επίσης