Α` κατηγορία ΕΠΣΚ: Ο Βύρωνας αλλάζει έδρα και παίζει με τον Φρίξο Πλατανοτόπου

 Α` κατηγορία ΕΠΣΚ:  Ο Βύρωνας αλλάζει έδρα και παίζει με τον Φρίξο Πλατανοτόπου

Ο πρωτοπόρος Βύρωνας αφήνει το γήπεδο των Κρηνίδων που χρησιμοποιούσε σαν έδρα μέχρι τώρα και πάει στο Χαλκερό όπου θα αντιμετωπίσει τον Φρίξο Πλατανοτόπου που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του, τον Νίκο Καραμπιμπέρη.  Ο δεύτερος στη βαθμολογία Ορφέας την Κυριακή θα παίξει με την ομάδα του Ατρόμητου Χαλκερού στην Ελευθερούπολη.   Στον Αμυγδαλεώνα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αρη Πηγών που προέρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης.  Ο Βρασίδας που πήρε πίσω τους 6 βαθμούς που έχασε στο ματς με τον Ολυμπιακό Καβάλας αφού δικαιώθηκε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ,  με άλλον αέρα φιλοξενεί τον Κεραυνό Κρηνίδων. Την Κυριακή έχουμε ακόμη το ματς του Ναζιανζού με τη Δόξα Θεολόγου(ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα) όπου χρέη προπονητή στους γηπεδούχους θα εκτελέσει ο Γιώργος Ιωσηφίδης μετά το διαζύγιο με τον Κυριάκο Σταυρίδη.    Στους Φιλίππους θα έχουμε την αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Θεαγένη ενώ η Αναγέννηση Λιμεναρίων είναι το απόλυτο φαβορί στην έδρα της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καβάλας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α` κατηγορίας.

Σάββατο 15.00

Πέραμος: Βρασίδας Νέας Περάμου- Κεραυνός Κρηνίδων

Χαλκερό: Βύρωνας- Φρίξος Πλατανοτόπου

Αμυγδαλεώνας: ΑΕΚ-  Αρης Πηγών

Κυριακή 15.00

Ελευθερούπολη: Ορφέας- Ατρόμητος Χαλκερού

Φίλιπποι: Μ. Α Φιλίππων- Θεαγένης

Καρβάλη Ναζιανζός Νέας Καρβάλης- Δόξα Θεολόγου(14.00)

Λιμενάρια: Αναγέννηση Λιμεναρίων- Ολυμπιακός Καβάλας

Βαθμολογία:  Βύρων Καβάλας 23, Ορφέας Ελ 20, Δόξα Θεολόγου 20,  Αρης Πηγών 19, Αναγέννηση Λιμεναρίων 18, Ατρόμητος Χαλκερού 17,  Βρασίδας Ν. Π 17, ΑΕΚ 14, Μ. Α Φιλίππων 12, Φρίξος Πλατανοτόπου 11,  Καρβάλη 10, Θεαγένης 8,  Κεραυνός Κρηνίδων 7,  Ολυμπιακός Καβάλας 1.

Β` κατηγορία ΕΠΣΚ

Στον 3ο όμιλο ο πρωτοπόρος Μ. Α Ορφανίου ενώ το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Κάρυανης όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Κεραυνό Ελευθερών. Στο 2ο όμιλο ο Μακεδονικός Αμισιανών που οδηγεί την κούρσα ταξιδεύει στη Θάσο για να παίξει με τον Κεραυνό Ελευθερών.  Τοπικό ντέρμπι στο γήπεδο του Κωτσάλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ηρακλή Καβάλας.

Σάββατο 15.00

Πολύστυλο: Ασπίδα Πολυστύλου- Αρης Ζυγού

Ενωσιακό: Ελπίδες Καβάλας- ΠΑΟ Καβάλας

Φωλιά: Αστέρας Καβάλας- Παγγαίο

Παλαιοχώρι: Παγγαιϊκός- Ατρόμητος Ακροβουνίου

Κάρυανη: ΑΟ Κάρυανης- Κεραυνός Ελευθερών

Κυριακή 11.00

Καλλιράχη: Κεραυνός Καλλιράχης- Μακεδονικός Αμισιανών

Κυριακή 15.00

Κωτσάλου: Καβάλα 2004- Ηρακλής Καβάλας

Αμυγδαλεώνας: Δόξα Αμυγδαλεώνα- Αρης Πρίνου

Άγιος Ανδρέας: ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- ΑΕ Πιερέων

Κοκκινόχωμα: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-  ΑΟ Ελαιοχωρίου

Βαθμολογίες.

Β2: Μακεδονικός Αμισιανών 21, Δόξα Αμυγδαλεώνα 16,  Καβάλα 2004 15,  ΠΑΟΚ 14, Αρης Πρίνου 14,  Αρης Ζυγού 13,  Ασπίδα Πολυστύλου 11,  Ηρακλής Καβάλας 10, Κεραυνός Καλλιράχης 6, Αγιος Λουκάς 3,  Ελπίδες Καβάλας 0. Ο Ηρακλής Καβάλας ξεκίνησε με -6 βαθμούς.

Β3: Μ. Α Ορφανίου 25, Κεραυνός Ελευθερών 16,  Παγγαιϊκός 16, Αστέρας Φωλιάς 16, Ατρόμητος Ακροβουνίου 13, Βυζάντιο 11, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 10, ΑΟ Κάρυανης 10, ΑΟ Ελαιοχωρίου 9,  ΑΕ Πιερέων 3,  Παγγαίο -3.

Παρελθόν ο Τουρασανίδης από τον πάγκο της ΑΕ Πιερέων

Ο Λευτέρης Τουρασανίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕ Πιερέων που πλέον βρίσκεται προς αναζήτηση νέου προπονητή.  Η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το έργο του Τουρασανίδη στην ΑΕ Πιερέων κρίνεται επιτυχημένο αφού με νέα παιδιά οδήγησε την ομάδα πέρσι τα πήγε πολύ καλά και ανέβηκε κατηγορία πριν την αναδιάρθρωση.

 

 

Διαβάστε επίσης