• 20 Απριλίου 2024,

Α’ Kατηγορία ΕΠΣΚ: Που αφήσαμε τις ομάδες του πρωταθλήματος

 Α’ Kατηγορία ΕΠΣΚ: Που αφήσαμε τις ομάδες του πρωταθλήματος

Η σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ήταν σαν να μην ξεκίνησε ποτέ. Στο τοπικό της Καβάλας παίχθηκαν μόνο τρεις αγωνιστικές.

Το καλοκαίρι θα είναι… φτου και από την αρχή. Βέβαια δεν αποκλείουμε ορισμένες ομάδες στην Α` κατηγορία να μην αλλάξουν καθόλου τα ρόστερ τους η τους προπονητές τους.

Ας δούμε κάποια πράγματα που έχουν μεσολαβήσει.

Βύρωνας Καβάλας

Είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει ο Στέλιος Ιγνατιάδης στο τιμόνι της ομάδας. Θα επιστρέψουν οι τρεις δανεικοί στον ΜΑ Ορφανίου οι οποίοι είναι ο Δουμάνης, ο Παντελίδης και ο Σαββατιανός. Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος αγωνίζεται αυτή την εποχή στο Νέστο Χρυσούπολης. Στόχος του Βύρωνα θα είναι η άνοδος στη Γ` Εθνική.

Ο Βύρωνας υπολογίζει τον επιθετικό Μουσά που τη σεζόν που πέρασε είχε μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη λόγω δουλειάς.

Ορφέας Ελευθερούπολης

Θα πάει με Στέλιο Κατρακυλάκη στον πάγκο. Είναι δανεικοί στον ΑΟΚ ο Κυριάκος Βακιρτζής και στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Οδυσσέας Αναστασιάδης.   Παραχωρήθηκαν ο Αθανασάκης και ο Ντέντε στον Αετό Οφρυνίου.  Είναι σίγουρο ότι θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ.

Άρης Πηγών

Ο Δημήτρης Σιώπης θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Οι δυο πρώτες ανανεώσεις ήταν ο Μπαντάνης και ο Τζιβανόπουλος.  Ο Αρης θα έχει υψηλές βλέψεις τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναγέννηση Λιμεναρίων

Παραχωρήθηκε ο Γερογιάννης στον ΑΟΚ.  Πρόθεση της διοίκησης η παραμονή του Τάσου Τσαπανίδη στον πάγκο της ομάδας. Η Αναγέννηση  θέλει να κρατήσει το βασικό της κορμό από πέρυσι.

Δόξα Αμυγδαλεώνα

Ο Νίκος Καραμπιμπέρης συνέχισε στο προπονητικό τιμ της Δόξας Δράμας.

Αν θα επιστρέψει είναι ένα ερωτηματικό.

Κεραυνός Ελευθερών

Ο Διονύσης Μουτάκης συνέχισε στο προπονητικό τιμ του Αετού Οφρυνίου. Ερωτηματικό αν θα επιστρέψει. Δεν αποκλείουμε μικρή μεταγραφική ενίσχυση.

Βρασίδας Νέας Περάμου

Δεν αναμένονται αλλαγές στον Βρασίδα. Το ρόστερ ήταν πολύ καλό από πέρυσι. Μένει και ο Προβατίδης στον πάγκο.

Αστέρας Φωλιάς

Ότι αποφασίσει ο πρόεδρος Μπάμπης Χρυσανίδης. Ο Μπρούνο Βρέτο έφυγε για ομάδα της Μυκόνου. Ο Τουρασανίδης περιμένει στο ακουστικό του.

Παγγαϊικός Παλαιοχωρίου

Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από το έργο του Νικολαϊδη οπότε δεν θα έχουμε αλλαγή στη θέση του προπονητή.

Δόξα Θεολόγου

Είναι στη μέση ο… τουρισμός. Πέρυσι άργησε να πάρει μπρος. Ο Πανταζίδης θα συζητήσει με τους παράγοντες της ομάδας.

Άρης Πρίνου

Λογικά δεν αναμένονται αλλαγές στην ομάδα της Θάσου. Δεν αποκλείουμε και άλλη μεταγραφική ενίσχυση.

Βυζάντιο

Καλό το ρόστερ από τη σεζόν που πέρασε. Κυρίως θα είναι το μέλημα να μείνουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές αλλά και ο προπονητής Μάνθος Κλεανθίδης.

Άρης Ζυγού

Δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει ο προπονητής Αντωνίου. Πάντως σίγουρα θέλει ενίσχυση το ρόστερ σε σχέση με αυτό που είδαμε στις τρεις αγωνιστικές της σεζόν που πέρασε.

Κεραυνός Κρηνίδων

Θέλει ενίσχυση το περσινό ρόστερ. Στη θέση του προπονητή μάλλον θα μείνει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος.


Όλα αυτά θεωρητικά, γιατί πάντοτε τα τελευταία χρόνια έχουμε πολλές μεταγραφικές εκπλήξεις στην Α’ κατηγορία. Θα γίνουν μεταγραφές που θα συζητηθούν. Τώρα αν θα αλλάξει ο χάρτης των κατηγοριών στην τοπική ΕΠΣΚ, είναι ένα άλλο θέμα.

Κυρίως θα εξαρτηθεί από τη νέα διοίκηση που θα εκλεγεί μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης