Α` κατηγορία: Κρίνεται η παραμονή σε Νέα Καρυά και Χαλκερό ( Όλο το πρόγραμμα των αγώνων)

 Α` κατηγορία:  Κρίνεται η παραμονή σε Νέα Καρυά και Χαλκερό  ( Όλο το πρόγραμμα των αγώνων)

Στη Νέα Καρυά και στο Χαλκερό στρέφεται το ενδιαφέρον της προτελευταίας αγωνιστικής, αφού σε αυτά τα δύο γήπεδα θα κριθεί η παραμονή στην Α` κατηγορία.

Ο Εθνικός Νέας Καρυάς υποδέχεται το Ναζιανζό Νέας Καρβάλης .   Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους αν θέλουν να σωθούν.  Η Καρβάλη βολεύεται και με τη ισοπαλία αφού την τελευταία αγωνιστική θα πάρει τους 3 βαθμούς με τον Ηρακλή Καβάλας.

Στο Χαλκερό, ο Ατρόμητος παίζει έναν ακόμη τελικό απέναντι στην ΑΕΚ που μαθηματικά διατηρεί ελπίδες για την άνοδο, ουσιαστικά όμως μόνο μ` ένα θαύμα θα φτάσει στην 1η θέση.   Η ομάδα του Χαλκερού  θέλει μόνο τρίποντο ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην έδρα των Λιμεναρίων. Ο πρωτοπόρος Κεραυνός Πέρνης θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης χωρίς να παίξει με τον Ηρακλή Καβάλας ενώ τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τη Δόξα Θεολόγου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στον Πλατανότοπο ο Φρίξος θα παίξει με τον Ορφέα Ελ, αλλά με τους 34 βαθμούς αισθάνεται πλέον ασφαλής στο βαθμολογικό πίνακα.    Ο Βύρωνας ταξιδεύει στην έδρα της Δόξας Θεολόγου ενώ στους Αντιφιλίππους ο τοπικός Μ. Α θα παίξει με την Αναγέννηση Λιμεναρίων.  Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Βρασίδας στο γήπεδο της Περάμου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής.

Κυριακή 17.00

Νέα  Πέραμος: Βρασίδας Νέας Περάμου- Απόλλων Χρυσοχωρίου

Αντιφίλιπποι (15.00)ι:  Μ. Α Αντιφιλίππων- Αναγέννηση Λιμεναρίων

Νέα Καρυά: Εθνικός Νέας Καρυάς- Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

Πλατανότοπος: Φρίξος Πλατανοτόπου- Ορφέας Ελευθερούπολης

Ποτός(14.45): Δόξα Θεολόγου- Βύρωνας

Ηρακλής Καβάλας- Κεραυνός Πέρνης 0-3 χωρίς αγώνα

Βαθμολογία:  Κεραυνός Πέρνης 62, ΑΕΚ 60, Βύρων Καβάλας 50,  Βρασίδας Ν. Π 39,  Ορφέας Ελ 38, Αναγέννηση Λιμεναρίων 38, Δόξα Θεολόγου 35, Μ. Α Αντιφιλίππων 34, Φρίξος Πλατανοτόπου 34,  Ναζιανζός Νέας Καρβάλης 29,  Ατρόμητος Χαλκερού 28,  Εθνικός Ν. Κ 26,  Απόλλων Χρυσοχωρίου 6. Δε συμμετέχει ο Ηρακλής Καβάλας.

Β` κατηγορία- 1ος όμιλος

Στην κορυφή έχουν κριθεί τα πάντα αφού ο Αρης Πηγών και μαθηματικά είναι πρωταθλητής. Επιστρέφει στην Α` κατηγορία ενώ το πρωί της Κυριακής θα παίξει στην έδρα του Ποντιακού Ποντολιβάδου.   Για τη 2η θέση ισχυρό προβάδισμα ο Θεαγένης μετά τις τελευταίες γκέλες του Ολυμπιακού Καβάλας που παίζει τοπικό ντέρμπι στην κοινή έδρα με τον ΠΑΟΚ Καβάλας.  Ο  Θεαγένης θα αγωνιστεί στην Καρβάλη με τους Μυρμιδόνες.  Ντέρμπι ανάμεσα στην Παναγία και τον Μαίανδρο Γέροντα για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Κυριακή 11.00

Ποντιακός Ποντολιβάδου- Αρης Πηγών

ΠΑΟΚ Καβάλας- Ολυμπιακός Καβάλας

Πανιώνιος Ξεριάς- Ποσειδώνας

Μυρμιδόνες- Θεαγένης

Κυριακή 11.15

Ατρόμητος Λεκάνης- Κεραυνός Καλλιράχης

Κυριακή 11.45

Αίας Παναγίας- Μαίανδρος Γέροντας

Κυριακή 17.45

Αρης Πρίνου- ΑΟ Ποταμιάς

Βαθμολογία:  Αρης Πηγών 57, Θεαγένης 48, Ολυμπιακός Καβάλας 44, Ποσειδώνας 36,  Αρης Πρίνου 35, ΑΟ Ποταμιάς 32, Πανιώνιος Ξεριάς 31, Μυρμιδόνες 29,  Κεραυνός Καλλιράχης 29, ΠΑΟΚ Καβάλας 28,  Ποντιακός Ποντολιβάδου 25,  Ατρόμητος Λεκάνης 21,  Μαίανδρος Γέροντας 18, Αίας Παναγίας 16.

2ος όμιλος

Ο πρωταθλητής Κεραυνός Κρηνίδων παίζεις στην έδρα του ΑΟ Κάρυανης ενώ ο Μ. Α Φιλίππων έχει γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Αμυγδαλεώνα.  Εδώ τα πάντα έχουν κριθεί σε άνοδο και παραμονή.

Σάββατο 17.00

Κεραυνός Ελευθερών- Ασπίδα Πολυστύλου

Δόξα Αμυγδαλεώνα- Μ. Α Φιλίππων

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος- Μ. Α Ορφανίου

ΑΟ Ελαιοχώρι- Αστέρας Φωλιάς

ΑΟ Κάρυανης- Κεραυνός Κρηνίδων

Αρης Ζυγού- Μακεδονικός Αμισιανών

Παγγαιϊκός- ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

Βαθμολογία:  Κεραυνός Κρηνίδων 62, Μ. Α Φιλίππων 55, Βυζάντιο 46, Κεραυνός Ελευθερών 43, Δόξα Αμυγδαλεώνα 40, Αστέρας Φωλιάς 38,  Παγγαιϊκός 35, Αρης Ζυγού 26, Μ. Α Ορφανίου 25,  ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 22, Μακεδονικός Αμισιανών 22, ΑΟ Κάρυανης 21, Ασπίδα Πολυστύλου 12,  ΑΟ Ελαιοχωρίου 5.

Γ` κατηγορία

Όμιλος ανόδου Κυριακή 17.00

Η Κεραμωτή κατά πρώτο λόγο και η Καβάλα 2004 κατά δεύτερο έχουν εξασφαλισμένη την άνοδο.  Η ΑΕ Πιερέων θέλει να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό στην έδρα της Κεραμωτής.

ΠΟ Κεραμωτής- ΑΕ Πιερέων

Ηρακλής Μυρτοφύτου- Καβάλα 2004

Βαθμολογία:  Κεραμωτή 65,  Καβάλα 2004 53, ΑΕ Πιερέων 48,   Ηρακλής Μυρτοφύτου 45.

Όμιλος διάκρισης 

Σάββατο 17.00

Λύκοι- Ελπίδες

Κυριακή 11.00

Φάρος Μαριών- Ατρόμητος Ακροβουνίου

Κυριακή 17.00

Παγγαίο- Αγιος Λουκάς

Βαθμολογία:  Αγιος Λουκάς 50, Ατρόμητος Ακροβουνίου 37,  Φάρος Μαριών 37, Αρης Ακροποτάμου 28, Παγγαίο 19, Ελπίδες 12,  Λύκοι 10. Δε συμμετέχει η Θράκη Γραβούνας.

 

 

Διαβάστε επίσης