• 17 Μαΐου 2024,

Α. Μιτζάλης: «Ήταν ένα καλό τριήμερο»

 Α. Μιτζάλης: «Ήταν ένα καλό τριήμερο»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ σχετικά με την τουριστική κίνηση του περασμένου τριημέρου ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης. Ήταν ένα καλό τριήμερο, δήλωσε για εκείνο του Αγίου Πνεύματος. Θεώρησε ως σημαντική και θετική λεπτομέρεια το γεγονός ότι συνέπεσε η γιορτή των ορθοδόξων στα Βαλκάνια με τη γιορτή των καθολικών.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Μιτζάλη, ο εσωτερικός τουρισμός στο φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δεν ήταν αυξημένος συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό τριήμερο. Για την περιοχή της Καβάλας, διευκρίνισε ότι οι πρώτοι που μας επισκέφθηκαν ήταν οι Βούλγαροι και έπειτα οι Ρουμάνοι. Για τους Τούρκος ο κ. Μιτζάλης εμφανίστηκε επιφυλακτικός, καθώς κι αυτός περιμένει να τελειώσει η θρησκευτική τους γιορτή, το Ραμαζάνι, ώστε να εξακριβωθεί εάν οι αφίξεις των Τούρκων επηρεάστηκαν ή όχι. Εμείς αισιοδοξούμε, δήλωσε για το θέμα των Τούρκων ο κ. Μιτζάλης, καθώς διαπίστωσε πως υπάρχουν κρατήσεις.

Τέλος, ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Καβάλας, εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τις πτήσεις που μεταφέρουν στην Καβάλα τουρίστες από τις Βρυξέλλες. Υπάρχουν συμφωνίες προκειμένου οι συγκεκριμένες πτήσεις να συνεχιστούν και το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης