Α. Βέρρος: «Καλοδεχούμενη η στήριξη από τις προοδευτικές δυνάμεις»

 Α. Βέρρος: «Καλοδεχούμενη η στήριξη από τις προοδευτικές δυνάμεις»

Ο Άρης Βέρρος είναι ο παλαιότερος υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας σε σχέση με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μάη 2019. Ο κ. Βέρρος ήταν υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2010 κα του 2014, άρα η υποψηφιότητά του τον ερχόμενο Μάη θα είναι η τρίτη κατά σειρά, ενώ η κ. Τσανάκα, ο κ. Παππάς και ο κ. Παπαδόπουλος θα μετέχουν για δεύτερη φορά ως υποψήφιοι δήμαρχοι Καβάλας.

Σύμφωνα με τον Άρη Βέρρο η απόφαση που έλαβε την Τρίτη η «Συμπαράταξη Πολιτών» είναι αποτέλεσμα διαβουλεύσεων που διήρκησαν σχεδόν δύο μήνες.

Ο κ. Βέρρος ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα μεσολάβησαν έως ότου να αποφασιστεί η συμμετοχή της «Συμπαράταξης Πολιτών» στις δημοτικές εκλογές του Μάη με τον ίδιο ως επικεφαλής και απάντησε: «Πρέπει να σας θυμίσω ότι η Συμπαράταξη Πολιτών έχει κανονισμό και διαδικασίες. Αναμέναμε λοιπόν την ψήφιση του Κλεισθένη και αμέσως μετά δρομολογήσαμε τις συζητήσεις και τις συνελεύσεις. Οι διεργασίες διήρκησαν δύο μήνες. Το ενδεχόμενο να αλλάξει ο επικεφαλής συζητήθηκε έπειτα από δική μου πρόταση.

Τελικά αποφασίστηκε ότι σε αυτή τη δύσκολη μάχη χρειάζεται εμπειρία. Είμαστε αυτόνομη δημοτική παράταξη που στηρίχθηκε από κόμματα το 2010 και το 2014. Για τις επερχόμενες εκλογές είναι καλοδεχούμενη η στήριξη αρκεί να προέρχεται από το χώρο των προοδευτικών δυνάμεων».

 

Διαβάστε επίσης