Πιθανή εκδήλωση στην αγορά στην «Black Friday»

 Πιθανή εκδήλωση στην αγορά στην «Black Friday»

Το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας και το κλίμα στη συνεδρίαση ήταν άριστο, έτσι οι περισσότερες και σημαντικότερες αποφάσεις πάρθηκαν ομόφωνα. Για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης και τα θέματα που τον αφορούν, σε σχέση με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης.

Ανακοίνωσε λοιπόν ότι ο Εμπορικός Σύλλογος μαζί με άλλους φορείς θα κινητοποιηθούν κατά της νέας νομοθεσίας περί κατασχέσεων με συγκέντρωση έξω από το κτήριο του ΙΚΑ, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου. Την πρόταση κατέθεσε ο Θόδωρος Κοντογεωργίου κι έγινε αποδεκτή από τον Εμπορικό Σύλλογο που σκοπεύει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία. Με μια νέα νομοθεσία, οι κατασχέσεις μέσω του ΚΕΑΟ θα γίνονται για ακόμη μικρότερα ποσά, γεγονός που ενοχλεί τον επαγγελματικό κόσμο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ετοιμάζεται για τις εκλογές της ΕΣΕΕ που θα διεξαχθούν το Νοέμβριο. Ο Βασίλης Λεμονίδης θα είναι υποψήφιος. Στις 17 Οκτωβρίου ο κ. Λεμονίδης θα συναντήσει τη δήμαρχο μαζί με εκπροσώπους συγκεκριμένων τομέων της αγοράς, προκειμένου να τεθούν υπόψη της κ. Τσανάκα ειδικότερα προβλήματα. Τέλος, ο σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο οργάνωσης εκδηλώσεως στην αγορά την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την «Black Friday» και ο σύλλογος θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από την αγοραστική κίνηση που θα σημειωθεί.

Στο δεύτερο μέρος των δηλώσεών του ο Βασίλης Λεμονίδης ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες για πιθανή υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα. Όπως εξήγησε, το σενάριο βρίσκεται υπό σκέψη και αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος να αποφασίσει. Όπως φάνηκε και από τη δήμαρχο, που του έκανε την πρόταση, ζήτησε χρόνο ώστε να το σκεφτεί, αφού προέχουν άλλα ζητήματα την περίοδο που διανύουμε.

Διαβάστε επίσης