• 24 Απριλίου 2024,

Αχιλλέας Καρασαββίδης : «Νιώθω περήφανος για τα παιδιά της ομάδας νέων του ΑΟΚ» 

 Αχιλλέας Καρασαββίδης : «Νιώθω περήφανος για τα παιδιά της ομάδας νέων του ΑΟΚ» 

Για τη νέα επιτυχία της ομάδας νέων του ΑΟΚ, αυτή τη φορά στην έδρα της Βέροιας μίλησε στο Proininews ο προπονητής Αχιλλέας Καρασαββίδης.

Ακόμη τόνισε ότι είναι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν και δείχνουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ερώτηση: Πως ήταν το ματς στη Βέροια; Δίκαιη η νίκη του ΑΟΚ;

Απάντηση: Ήταν ένα παιχνίδι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τα παιδιά δείξανε πάλι ένα πολύ καλό πρόσωπο με την αγωνιστικότητα τους. Κερδίσαμε δίκαια. Εχουμε παράπονα από τη διαιτησία όσον αφορά το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου. Όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά περισσότερο για τα παιδιά που ανταπεξήλθανε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Ερώτηση: Ήταν και μια συνέχεια των καλών εμφανίσεων που έχει χτίσει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Απάντηση: Ακριβώς. Δείχνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι, από προπόνηση σε προπόνηση ένα καλό πρόσωπο. Είναι σοβαροί, είναι μαχητικοί και μέσα από την απόδοση τους καταλαβαίνω ότι έχουν ένα σκοπό κάποια στιγμή,  να φτάσουν στην πρώτη ομάδα.

Ερώτηση: Είναι έκπληξη για σένα αυτή η πορεία; Είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Απάντηση: Βάση των δεδομένων που χτίστηκε αυτή η ομάδα όντως φαίνεται να είναι μια έκπληξη.  Για μας όμως που είμαστε μέσα στην ομάδα, για τον τρόπο που δουλεύουν τα παιδιά, για τον τρόπο που συμπαραστέκεται η ΠΑΕ αλλά και ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν είναι έκπληξη. Είναι ένας δρόμος καλός που τον είχαμε βάλει σαν στόχο.

Ερώτηση: Μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμη και τον τίτλο σε αυτό το πρωτάθλημα της FL;

Απάντηση: Εμείς θα προσπαθήσουμε όταν τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα να είμαστε στις δυο πρώτες θέσεις και να πάμε στο φάιναλ φορ. Βάση απόδοσης και βάση αποτελεσμάτων ελπίζουμε και θα παλέψουμε γι` αυτό. Σαν ομάδα όμως δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Το σκεπτικό είναι διαφορετικό από το πρωτάθλημα που αν θα έρθει καλώς θα έρθει.

Τα παιδιά έχουν ένα σκοπό. Να βελτιωθούν, να δουλέψουν και να μπορέσουν να φορέσουν σε κάποια στιγμή τη φανέλα της μεγάλης ομάδας.

Ερώτηση: Νιώθει υπερήφανος ο Αχιλλέας Καρασαββίδης για αυτά τα παιδιά;

Απάντηση: Πάρα πολύ. Είναι πολύ καλά παιδιά, καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι σοβαρά παιδιά και είναι όλα προσηλωμένα στο στόχο που έχει βάλει ο καθένας είτε σε ατομικό, είτε σε ομαδικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης