• 5 Μαΐου 2024,

Άδειαζαν σκουπίδια από διαμέρισμα

 Άδειαζαν σκουπίδια από διαμέρισμα

Από την Πέμπτη οι υπηρεσίες της Καβάλας ασχολούνται με περιστατικό απορριμμάτων συγκεντρωμένα σε υπερβολικά σε μεγάλο βαθμό σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο 2ο όροφο, στη συνοικία του Αγίου Νικολάου.

Χθες ένα απορριμματοφόρο του Δήμου, παρουσία εκπροσώπου της δικαιοσύνης και της αστυνομίας άδειασε το διαμέρισμα από τα πάρα πολλά σκουπίδια.

Στο διαμέρισμα διαμένει ιδιώτης ο οποίος εδώ και λίγες μέρες έχει εξαφανισθεί. Φαίνεται ότι επρόκειτο για ρακοσυλλέκτη. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κάθε πρωί έρχεται στο κέντρο της πόλης, πριν χαράξει, για να ταΐσει αδέσποτα σκυλιά και γάτες. Μες στο διαμέρισμα υπήρχαν και ζώα συντροφιάς.

Έχει να δώσει σημεία ζωής από την αρχή της εβδομάδας. Περίοικοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα από τη δυσοσμία. Επαγγελματίες που έχουν τις επιχειρήσεις τους στον ίδιο όροφο της πολυκατοικίας υποχρεώθηκαν λόγω της δυσοσμίας να διακόψουν την εργασία τους.

Οι αρχές ακολούθησαν την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία. Φορώντας προστατευτικές μάσκες λόγω της έντονης άσχημης μυρωδιάς, εργαζόμενη της καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, μπήκαν στο διαμέρισμα, αφού την πόρτα παραβίασαν με κλειδαρά αστυνομικοί. Βρέθηκαν μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη, υπό την έννοια ότι όλο το διαμέρισμα ήταν γεμάτο σκουπίδια. Κάποιος μάλιστα που είδε την κατάσταση που επικρατούσε μες στο διαμέρισμα, είπε ότι τα σκουπίδια έφταναν μέχρι το ταβάνι.

Η δουλειά που έγινε κράτησε αρκετή ώρα. Ο δρόμος μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, έκλεισε επίσης. Ενώ επηρεάστηκαν και επιχειρήσεις στο ισόγειο της πολυκατοικίας και της διπλανής, καθώς η λειτουργία τους εμποδίζονταν από τη προαναφερθείσα δραστηριότ4ητα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης