«Αδικήθηκε η δουλειά των πέντε προηγούμενων ετών»

 «Αδικήθηκε η δουλειά των πέντε προηγούμενων ετών»

Από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη η παράταξη «Ο τόπος της ζωής μας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Μάκη Παπαδόπουλο ανέλυσε το οριστικό κι επίσημο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών. Υπήρχαν πληροφορίες ότι η διαφορά των συνδυασμών του κ. Παπαδόπουλου με τον δεύτερο κ. Μουριάδη μειώθηκε αισθητά. Κάτι που δυστυχώς για την παράταξη δεν επιβεβαιώθηκε.

Όπως δήλωσε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο Σωτήρης Λαζαρίδης, «Ο τόπος της ζωής μας» αποδέχθηκε και τη διαφορά των 209 ψήφων και το γνωστό αποτέλεσμα μετά την ψηφοφορία της πρώτης Κυριακής. Ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι για την στάση της παράταξης στη δεύτερη Κυριακή θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Στην ερώτηση για το εάν πραγματικά πίστεψαν πως είχε μειωθεί η διαφορά ή όχι, ο Σωτήρης Λαζαρίδης χαρακτήρισε την όλη συζήτηση ως «παραφιλολογία». Εξήγησε ότι εκείνος προσωπικά είχε εξαρχής μια κακή διαίσθηση για το τελικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής. Παρατήρησε ότι «Ο τόπος της ζωής μας είχε μια ενιαία δεξαμενή ψήφων με το ψηφοδέλτιο του Θόδωρου Μουριάδη. Και τελικά από τη συγκεκριμένη δεξαμενή ψήφων η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου δεν εξασφάλισε την προτίμηση των πολιτών.

Το παράπονο της δημοτικής παράταξης, όπως εκφράστηκε διά στόματος Σωτήρη Λαζαρίδη, σχετίζεται με τη δουλειά των πέντε προηγούμενων ετών. Ενδεχομένως οι πολίτες να αδίκησαν την παρουσία των πέντε προηγούμενων ετών και την δραστηριότητα που αναπτύχθηκε.

 

Διαβάστε επίσης