• 29 Απριλίου 2024,

Μ. Λαζαρίδης: Η ΝΔ βγάζει 4 βουλευτές στο νομό Καβάλας

 Μ. Λαζαρίδης: Η ΝΔ βγάζει 4 βουλευτές στο νομό Καβάλας

Για τον υποψήφιο βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα ένα βασικό πρόγραμμα προεκλογικής προετοιμασίας, αφού οι επόμενες βουλευτικές εκλογές αναμένονται πλέον σύντομα. Ο Μακάριος Λαζαρίδης που κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς εδώ και αρκετό καιρό μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ.

Σχετικά με τη νίκη της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές τόνισε ότι πρόκειται για μία προσωπική νίκη του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, η στρατηγική του οποίου δικαιώθηκε. Οι πολίτες, κατά την άποψη του κ. Λαζαρίδη, υπερψήφισαν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συμπλήρωσε δε ότι στόχος της ΝΔ είναι να πεισθούν κι άλλοι Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με τον Μακάριο Λαζαρίδη η ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν χρησιμοποιεί περιττές υποσχέσεις για να πείσει τους πολίτες. Δεν θα υποσχεθούμε όσα δεν μπορούμε να κάνουμε, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προβλέψεις του. Εκτιμώ, σημείωσε, ότι θα είμαστε αυτοδύναμοι. Ωστόσο παρατήρησε ότι ακόμη κι αν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ και πάλι θα ζητήσει συνεργασίες με άλλα κόμματα.

Σύμφωνα με τον Μακάριο Λαζαρίδη όλα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις επόμενες εθνικές εκλογές θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Στην ερώτηση, πόσους βουλευτές μπορεί να εκλέξει το κόμμα στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, υπολογίζοντας το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε ότι η ΝΔ θα εκλέξει τέσσερις βουλευτές.

Διαβάστε επίσης