• 15 Μαΐου 2024,

Αετός Ορφανού: Υπολογίζει και Μπαμπατζάνη ο Σίτσας – Νέστος: Επανέρχεται ο Παυλακάκης

 Αετός Ορφανού:  Υπολογίζει και Μπαμπατζάνη ο Σίτσας – Νέστος:  Επανέρχεται ο Παυλακάκης

Αετός Ορφανού:  Υπολογίζει και Μπαμπατζάνη ο Σίτσας

Ο Δημήτρης Σίτσας μετράει μόνο μια απώλεια για το ματς της Κυριακής. Είναι αυτή του Γιάννη Νάκου που μάλιστα θα χειρουργηθεί την Τρίτη που μας έρχεται στο γόνατο.

Υπολογίζει τον Αλέξη Μπαμπατζάνη που δεν έπαιξε στην Κομοτηνή με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, λόγω ασθένειας.

Ο Μπαμπατζάνης έχει να παίξει σε αγώνα πρωταθλήματος μετά την 1η αγωνιστική όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι του.

Σήμερα  ο Σίτσας θα κάνει δοκιμές για τη βασική ενδεκάδα που σκέφτεται για το Καβαλιώτικο ντέρμπι.  Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές αφού η ομάδα προέρχεται από θετικά αποτελέσματα με Απόλλωνα Παραλιμνίου και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου .  Μάλιστα και στα δυο παιχνίδια δε δέχθηκε γκολ.

 

Νέστος:  Επανέρχεται ο Παυλακάκης

Ο  Άγγελος Παυλακάκης εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και είναι στη διάθεση του Σάββα Καρυπίδη για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Οπότε ο Καρυπίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για ένα παιχνίδι όπου σύμφωνα και με τις δικές του δηλώσεις δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος παρά το γεγονός ότι είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο στρατόπεδο του Νέστου υπάρχει δυσαρέσκεια τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας από το Κιλκίς. Οι άνθρωποι του Νέστου  θεωρούν ότι μπαίνουν σε περιττά έξοδα και θα μπορούσε να επιλεγεί διαιτητικό τρίο από πιο κοντινή απόσταση και γεωγραφική εμβέλεια του ίδιου ομίλου (1ου η Καβάλα, 2ουτο Κιλκίς).

 

Διαβάστε επίσης