• 19 Μαΐου 2024,

Αετός Ορφανού: Επέστρεψε ο Πεχλιβάνης, θέλει Κωνσταντίνου και μεταγραφή ο Αστέρας Φωλιάς

 Αετός Ορφανού:  Επέστρεψε ο Πεχλιβάνης, θέλει Κωνσταντίνου και μεταγραφή ο Αστέρας Φωλιάς

Ο Γιάννης Πεχλιβάνης επέστρεψε στο ρόστερ του Αετού Ορφανού. Τα τελευταία χρόνια λόγω σπουδών αγωνιζόταν σε ομάδα των Ιωαννίνων ενώ έχει πανηγυρίσει κατάκτηση Κυπέλλου με τον Αετό.  Εν τω μεταξύ η ομάδα του Οφρυνίου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού Χρήστου Κωνσταντίνου που αγωνιζόταν στην Μαλακοπή Θεσσαλονίκης και διακρίθηκε στο σκοράρισμα.  Δεν αποκλείουμε άνοιγμα μεταγραφικό του Αετού στη Σερραϊκή αγορά.

Δε συνεχίζουν στο ρόστερ του Αετού Ορφανού ο Φίλλιπος και Γιώργος Τσαμπέγια αφού δε τα βρήκαν στο οικονομικό με τη διοίκηση της ομάδας. Ηταν από τους βασικούς τόσο στη χρονιά ανόδου από την Α` κατηγορία στην Γ` Εθνική όσο και πέρσι στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.

Από τον Αετό Ορφανού έχουν αποχωρήσει ακόμη ο Δούμπλατζης και ο τερματοφύλακας Μώραλης που συνεχίζει στο Ναζιανζό Νέας Καρβάλης.

Αυτές τις μέρες θα κριθεί και η παραμονή του Φώτη Δουμάνη που θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Λαμπίδη.

Αστέρας Φωλιάς: Αποκτήθηκε ο Σάββας Χατζησάββας

Μετά την απόκτηση του Παντίδη από τον Βρασίδα Νέας Περάμου νέα μεταγραφική έκπληξη από τον Αστέρας Φωλιάς που συμφώνησε με τον Σάββα Χατζησάββα. Ο έμπειρος σκόρερ πέρσι αγωνίστηκε στον Κεραυνό Κρηνίδων και μάλιστα βοήθησε σημαντικά με τα γκολ που πέτυχε στην άνοδο της ομάδας.   Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες σε Εθνικές κατηγορίες(ΑΟΚ, Ορφέας Ελ, Ηρακλής Καβάλας, Βρασίδας Ν. Π κτλ).

 

 

 

Διαβάστε επίσης