• 20 Απριλίου 2024,

Αφήσαμε πίσω μας την Τσικνοπέμπτη και αναμένουμε τώρα την Τσιπουροπέμπτη !

 Αφήσαμε πίσω μας την  Τσικνοπέμπτη και  αναμένουμε τώρα την  Τσιπουροπέμπτη !

Είναι αλήθεια οτι η Τσικνοπέμπτη είναι  άλλη μια καλή αφορμή για να βγεί έξω ο έλληνας και να γουστάρει.

Την ημέρα της Τσικνοπέμπτης απο το πρωί το κλίμα στην αγορά και στα μαγαζιά εστίασης είναι εορταστικό με τα κάρβουνα να μπαίνουν απο νωρίς στην φωτιά και τα σουβλάκια να ψήνονται κατά δεκάδες.

Η Τσικνοπέμπτη είναι μια πολύ καλή αφορμή και για να βγεί έξω ο έλληνας αλλά και για να δουλέψουν οι ταβέρνες και τα σνακ μπαρ.

Είναι διπλό το καλό.

Το θέμα είναι οτι θα πρέπει να καθιερώσουμε και την Τσιπουροπέμπτη για όλους αυτούς που δεν τρώνε κρέας και έρχονται στην τσίκνα του ψαριού.

Δεν είναι άδικο να γίνεται ένα τέτοιο πανυγήρι μόνο για το τσιτσί ;

Μπορούμε λοιπόν να καθιερώσουμε την τελευταία Πέμπτη πριν την Τσικνοπέμπτη ώς Τσιπουροπέμπτη.

Πάντως η Τσικνοπέμπτη είναι μια μέρα που την γιορτάζουμε τρώγοντας κρέας στο κάρβουνο αλλά για πολλούς είναι μια ακόμα αφορμή να βγούνε έξω και να διασκεδάσουν χωρίς αυτό απαραίτητα να συνδυάζεται με την επίσκεψη σε κάποια ταβέρνα.

Μπορείς να βγεί και να τα πιείς !

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια γιατί η Τσικνοπέμπτη δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μία ακόμα στάση σε μια πορεία που μας πάει μόνο μπροστά  γιατί αγαπητοί μου αναγνώστες δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός απο το παρακάτω.

Όλοι αυτοί που χάνονται στο χθες και αναπολούν το προχθές είναι χαμένοι απο χέρι.

 

Η Κατερίνα η Χαλκιά ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε απο το SURVIVOR και εσείς που μας διαβάζετε καθημερινά θυμάστε οτι  την είχαμε προβλέψει αυτή την αποχώρηση.

Ήταν αδύνατο να φύγει τόσο νωρίς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που λόγω του επαγγέλματος της έχει το δικό της τηλεοπτικό κοινό ενώ η Ελένη η Χατζίδου είναι πιο συμπαθητική απο την Χαλκιά που έδινε την εντύπωση οτι απο τις τρεις υποψήφιες ήταν αυτή που είχε περισσότερο την ανάγκη να αποχωρήσει και να γυρίσει στην Ελλάδα.

Αυτό είδε μάλλον το τηλεοπτικό κοινό και της έστειλε το εισητήριο της επιστροφής.

Πάντως μετά απο περίπου ένα μήνα το Survivor Νο2 ακόμα δεν έχει βρεί τα τηλεοπτικά του πατήματα αφού κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα όσο αφορά την τηλεθέαση.

Ίσως αυτό όσο προχωράει τι παίχνίδι και μειώνονται οι παίκτες να αλλάξει.

Πάντως η καλύτερη είναι η γατούλα η Σπυροπούλου η οποία παραμένει χωρίς να ζορίζεται ιδιαίτερα αφού στα περισσότερα παιχνίδια μένει στον πάγκο.

Και μέσα στο παίχνίδι και στον πάγκο και τα περισσότερα φράγκα.

 

Θα είναι κρίμα τελικά ο καιρός να μην μας κάνει την χάρη ,να είναι άσχημος την Κυριακή , ματαιώνοντας οριστικά την φετεινή Αλφαβητοπαρέλαση αφού σύμφωνα με τους διοργανωτές χάσαμε την εναλλακτική της δεύτερης ημερομηνίας με το συλλαλητήριο της Αθήνας.

Περίπου 3.500 άνθρωποι θα πάρουν μέρος στην φετεινή Αλφαβητοπαρέλαση και είναι κρίμα  η προετοιμασία όλων αυτών των ανθρώπων να πάει χαμένη.

Πάντως αν την Κυριακή ο καιρός είναι όντως άσχημος υπάρχει το ενδεχόμενο, προκειμένου να μην χαθεί η Αλφαβητοπαρέλαση, να πραγματοποιηθεί μια μέρα καθημερινή μέσα στην εβδομάδα μετά απο συνεννόηση με την Δευτεροβάθμια αφού σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να χαθούν διδακτικές ώρες.

Μακάρι ο καιρός να είναι καλός και να μην χρειαστεί να γίνει τίποτα απο όλα αυτά.

Πάντως ακόμα και η χθεσινή πρόβλεψη της ΕΜΥ έδινε για την Κυριακή βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες.

Δύσκολα τα πράγματα …

 

Αυτός ο Μοσκοβισί ο Γάλλος Ευρωπαίος Επίτροπος είναι ο πιο συμπαθητικός απο όλους αυτούς τους Ευρωπαίους με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή όλα αυτά χρόνια της κρίσης.

Η τελευταία του δήλωση μιλά για τέλος των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και ελάφρυνση του χρέους.

Μια δήλωση τόσο εύκολη και παράλληλα τόσο ευχάριστη για όλους τους έλληνες που όμως κανείς μέχρι σήμερα Ευρωπαίος δεν είχε κάνει εκτός απο τον Μοσκοβισί που απέδειξε πόσο φιλέλληνας είναι.

Μετά το δεύτερο πιπόνι του Ολυμπιακού απο την ΑΕΚ ο προπονητής του Ολυμπιακού μπήκε εσπευμένα στο νοσοκομείο με φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας.

Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα χειρότερο.

Όταν χάνεις απο την ΑΕΚ μέσα σε μία εβδομάδα  υπάρχει θέμα.

Θα είναι έκπληξη αν δεν τον στείλει ο Μαρινάκης απο εκεί που ήρθε γιατί στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ούτε η υπομονή ουτέ η ανοχή σε τέτοια αποτελέσματα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί θα είναι και ύπουλοι.

Έχουμε επιλέξει να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και έχουμε πάντα καλή ψυχολογία γιατί είμαστε παίκτες ψυχολογίας.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Είμαστε πανέτοιμοι και για την Αλφαβητοπαρέλαση όποτε και αν γίνει.

 

Τα λέμε και πάλι αύριο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης