• 15 Μαΐου 2024,

Αφόρητοι καύσωνες διαρκείας για κάποιες περιοχές τα επόμενα χρόνια !

 Αφόρητοι καύσωνες διαρκείας για κάποιες περιοχές τα επόμενα χρόνια !

Νέες έρευνες δείχνουν σε ποιές περιοχές του πλανήτη οι αφόρητοι καύσωνες μπορεί να διαρκέσουν ακόμα και μήνες

Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες εστίαζαν περισσότερο την προσοχή τους στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που κινδυνεύουν από τους καύσωνες, δραματικοί απότοκοι της Κλιματικής Αλλαγής.

Νέες μελέτες όμως, δείχνουν ότι πλέον είναι πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφανισή τους τέτοιας έντασης θερμά καιρικά φαινόμενα που, σε κάποιες περιοχές του πλανήτη, μπορεί να «λυγίσουν» ακόμα και δυνατοί οργανισμοί.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό Proceedings of the National Academy of Sciences και αναδεικνύει η Washington Post, σε περιοχές όπως η Λαχόρη του Πακιστάν ή η Αλ Χουνταϊντά, της Υεμένης η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τα όρια που μπορούν να αντέξουν οι νέοι και υγιείς άνθρωποι.

Και βέβαια όσο περνάνε τα χρόνια αυτός ο κατάλογος με τις περιοχές που θα πλήγονται από αφόρητους καύσωνες διαρκείας θα μεγαλώνει συνεχώς.

 

Τελικά αντέξαμε και φτάσαμε μέχρι και 7 ώρες πριν το ναυάγιο όσο αφορά το ομότιτλο  σήριαλ  γιατί μετά αφεθήκαμε σχετικά εύκολα στην αγκαλιά του Μορφέα.

Όταν σε καθημερινή βάση έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σωρό άλλα ναυάγια πώς να αντέξουμε το βράδυ και το τηλεοπτικό ;

Μάλλον θα πρέπει να το βάλουν το σήριαλ να παίζει πιο νωρίς γιατί άνθρωπος είσαι και λυγάς που λέει και το τραγούδι.

 

Δεύτερη εκλογική Κυριακή  με κάλπες που σημαίνει κλειστά σχολεία ερχόμενη Παρασκευή και Δευτέρα και στα καπάκια η Εθνική επέτειο.

Πάει ο Οκτώβρης !

 

Μέγα είδηση ο χωρισμός του γιου της Μενεγάκη Άγγελου Λάτσιου και της Γαίας Μερκούρη.

Μάλιστα από πολλά Μέσα  Ενημέρωσης χαρακτηρίστηκε και ως χωρισμός «ΒΟΜΒΑ» !

Αντί να ασχολούμαστε με τις βόμβες της Χαμάς που έχουν κάνει κόλαση την Μέση Ανατολή ασχολούμαστε με τις βόμβες χωρισμού !

 

Ταινία «Maria» για την ζωή της μεγάλης σοπράνο Μαρία Κάλλας που θα υποδυθεί η Αντζελίνα Τζολί.

 

Κλείνοντας θέλουμε να σας πούμε ότι η σελίδα ταυτίζεται απόλυτα με την θέση που πήρε μέσα από τα social media ο Αντώνης Κανάκης για την Μπεομάνια που μας έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό.

Έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής :

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους “Μπέους” αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει “σοκαρισμένο” από τις δηλώσεις αυτές».

Αυτά και καλημέρα σας και

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης