• 5 Μαΐου 2024,

Αφού πάει τόσο καλά η Ελληνική Οικονομία γιατί δεν καταργείται ο ΕΝΦΙΑ ;

 Αφού πάει τόσο καλά η Ελληνική Οικονομία γιατί δεν καταργείται ο ΕΝΦΙΑ ;

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται όταν η Ελληνική Οικονομία (σύμφωνα με τους Υπουργούς του Μητσοτάκη) , πετάει , παρουσιάζει κάθε μήνα ΥΠΕΡ έσοδα για το Ελληνικό κράτος  και να παραμένει ο ΕΝΦΙΑ ;

Είναι το χειρότερο χαράτσι της εποχής των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ που θα ήταν προσωρινό  και παραμένει αρκετά χρόνια μετά το πέρας της κρίσης γιατί  πολύ απλά φέρνει ζεστό χρήμα στο κράτος.

Για να μας πείσει ο Μητσοτάκης ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή  Ένωση θα πρέπει να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ .

Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.

Με τις πορδές του στυλ ασφαλίστε τα σπίτια σας για να κερδίσετε μία έκπτωση της τάξης του 10% στον ΕΝΦΙΑ δεν γίνεται δουλειά.

 

Με 28 βαθμούς προς το τέλος της εβδομάδας βλέπω το Σαββατοκύριακο να σηκωνόμαστε από νωρίς το πρωί , όπως κάνουμε τους καλοκαιρινούς μήνες , για να πιάσουμε  μία προνομιακή θέση στην αγαπημένη μας παραλία.

 

Σε κάνα 10ήμερο το ζαχαροπλαστείο DINOS επί της Βενιζέλου θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

 

Ένα «εξαιρετικά έντονο» σύννεφο σκόνης από τη Σαχάρα διασχίζει την Ευρώπη κάνοντας την ατμόσφαιρα μουντή και αποπνικτική σκεπάζοντας αυτοκίνητα και παράθυρα.

Το νέο σύννεφο αφρικανικής σκόνης, το οποίο έχει ξεκινήσει από τις 6 Απριλίου 2024, είναι το τρίτο του είδους του που φτάνει στην Ευρώπη τις τελευταίες εβδομάδες.

Το νέφος της σκόνης ταξιδεύει στο μεγαλύτερο μέρος της Ισπανίας για να φτάσει στη νοτιοανατολική Γαλλία, τη Γερμανία και τη νοτιοανατολική γωνία της Βρετανίας, σημειώνει το Skynews.

Έκανε τους ουρανούς μουντούς και πολύχρωμα τα ηλιοβασιλέματα σε πολλές περιοχές, αφήνοντας μεγάλες ποσότητες σκόνης σε αυτοκίνητα και παράθυρα.

Το ερώτημα βέβαια είναι αν θα φτάσει και πότε αυτό το τρίτο στην σειρά σύννεφο και στην Ελλάδα.

Πάντως από τις προβλέψεις αυτής της εβδομάδας είναι άφαντο.

Λέτε να την πηδήξουμε ;

 

Μπράβο στην Μαρία την Σάκκαρη που συνεχίζει να αγωνίζεται και παρά τις πρόσφατες αποτυχίες της δεν το έβαλε κάτω και σήμερα είναι στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες η Μαρία πήρε την απόφαση να αλλάξει τον προπονητή της και δηλώνει πάρα  πολύ ευχαριστημένη από την αλλαγή αυτή αφού ο νέος κόουτς την έχει βοηθήσει πάρα πολύ στον ψυχολογικό τομέα αφού έχει απαλλάξει το άγχος από το παιχνίδι της και αυτό βγαίνει στο κορτ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης