• 23 Απριλίου 2024,

Αφρικανική σκόνη , υψηλές θερμοκρασίες και βροχές σε κάποιες περιοχές την Μ. Εβδομάδα

 Αφρικανική σκόνη , υψηλές  θερμοκρασίες και βροχές σε κάποιες  περιοχές την Μ. Εβδομάδα

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για αυτές τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας δεν είναι και τόσο αισιόδοξες αφού πολλές περιοχές της χώρας θα ταλαιπωρηθούν από την γνωστή σκόνη της Αφρικής που μας επισκέπεται κυρίως άνοιξη και καλοκαίρι.

Εκτος απο την σκόνη την αφρικανική θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή και βροχές σε κάποιες άλλες.

Μάλιστα στις περιοχές που δεν θα βρέξει τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας μπορεί να βρέξει την ημέρα του ΠΑΣΧΑ και να τα κάνει όλα μαντάρα , ιδιαίτερα εκεί που τα σχέδια είναι για νταλαβέρι σε εξωτερικό χώρο.

Δεν μας χαλάει τόσο η σκόνη ούτε φυσικά οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Τό μόνο που μας ανησυχεί είναι οι βροχές που ήταν πάρα πολλές τον χειμώνα και ελπίζουμε οτι θα τις ξεχάσουμε το καλοκαίρι.

Πέρσι σας θυμίζω οτι ο Ιούνης είχε πάρα πολλές βροχές και κόντεψε να εκτροχιάσει τον οικονομικό προγραμματισμό αρκετών επιχειρήσεων.

Ευχόμαστε οτι το φετεινό καλοκαίρι δεν θα είναι έτσι.

Πάντως αυτή την περίοδο και στη Νέα Ηρακλείτσα και στη Νέα Πέραμό υπάρχει ένας οργασμός εργασιών σε ένα σωρό διαμερίσματα και μονοκατοικίες που έχουν βάλει τα καλά και τους και έχουν ανέβει στην πλατφόρμα του airbnb και περιμένουν τις κρατήσεις.

Θυμίζω οτι φέτος θα υποδεχτούμε τους τουρίστες με περίπου 800 περισσότερες κλίνες προς ενοικίαση.

Μπράβο στην Νατάσα Καλογρίδη που παρά τις φήμες χωρισμού της παραμένει στο πλευρό του Λυκουρέζου και μάλιστα του συμπαραστέκεται σε όλη αυτή την περιπέτεια που είχε σαν αποτέλεσμα να είναι προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Το κορίτσι στάθηκε δίπλα του βράχος και απέδειξε με την στάση της οτι δεν είναι μόνο για γούστα και ΜΥΚΟΝΟ όπως πολλοί την κατηγόρησαν.

Το κορίτσι τελικά είναι και για τα δύσκολα.

 

Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους Λυκουρέζος και Παναγόπουλος οι οποίοι εκ νέου ισχυρίζονται οτι δεν έχουν καμμία σχέση με την μαφία των φυλακών και αυτό θα αποδειχτεί το επόμενο διάστημα.

Το θέμα είναι ότι και οι δύο θα είναι ελεύθεροι και θα κάνουν ΠΑΣΧΑ στο σπίτι τους.

Αξίζει να σημειωθεί οτι την απόφαση αυτή υποδέχτηκε με κλάματα η κόρη του Λυκουρέζου και με χειροκροτήματα η Νατάσα Καλογρίδη που σε όλη αυτή την περιπέτεια του συντρόφου της ανέβηκε και αυτή τον δικό της Γολγοθά.

 

Στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται οτι θα κάνει ΠΑΣΧΑ το ζευγάρι Σάκη Τανιμανίδη – Χριστίνα Μπόμπα αφού οι υποχρεώσεις του πρώτου επιβάλουν την παρουσία του εκεί.

Όχι οτι κακοπερνάνε αλλά τέτοιες μέρες είναι αλήθεια οτι το μυαλό όλων είναι πίσω στην πατρίδα.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Όλα θα πάνε καλά να μην ανησυχείτε και να έχετε πάντα το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι.

Καλή σας ημέρα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης