Αυτή είναι η λεγόμενη ανφάς φωτογραφία

 Αυτή είναι η λεγόμενη ανφάς φωτογραφία

Λίγα μόνο 24ωρα απο τον μεγάλο σεισμό στην Λέσβο της τάξης των 6,1 ρίχτερ και οι σεισμολόγοι είναι ανήσυχοι αφού η συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να δώσει και άλλες τέτοιες δονήσεις αφού χαρακτηρίζεταιόπως είπαναπο μεγάλες ενεργές τεκτονικές δομές.

Το σίγουρο είναι οτι η απόσταση ανάμεσα στην Λέσβο και την Χίο έχει μεγαλώσει αφού έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο η απόσταση μεταξύ τους μεγαλώνει κατά ένα εκατοστό.

Οι ζημιές σύμφωνα με τη πρώτη καταγραφή είναι μεγαλύτερες στο νότιο μέρος του νησιού η αποκατάσταση των οποίων θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα για να μην επηρεάσουν και την τουριστική κίνηση του νησιού που έχει ήδη ξεκινήσει.

Πρίν απο μερικά χρόνια είχαμε γνωρίσει τους κομιστές των DVD και αυτά τα χρόνια της κρίσης της μόδας είναι οι κομιστές προτάσεων.

Μια τέτοια πρόταση φαίνεται να έφερε στην Ελλάδα ο Γάλλος υπουργός εξωτερικών ενόψει και του κρίσιμου Eurogroup της 15ης του Ιούνη προκειμένου να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και Βερολίνο για χρέος και αξιολόγηση.

Η πρόταση του Γάλλου υπουργού εξετάζεται απο το Μαξίμου που θέλει να υπάρχει στην συνεδρίαση της Πέμπτης  κοινό πεδίο  δράσης για να πάμε επιτέλους παρακάτω.

Υπάρχουν διαφορές , διαφωνίες αλλά παρόλα αυτά θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και να προχωρήσουμε.

Οσο θα μένουμε στάσιμοι σε αυτή την κατάσταση τόσο θα βαραίνει το κλίμα για την ελληνική κυβέρνηση και αυτό το γνωρίζει καλά ο Τσίπρας.

Βέβαια για άλλη μια φορά την διαφορά φαίνεται να την κάνει το ΔΝΤ που παραμένει ευέλικτο και μας λέει σήμερα οτι αν δεν τα βρεί με τους Ευρωπαίους για το ελληνικό χρέος θα παραμείνει στο πρόγραμμα χωρίς όμως να βάλει σεντς.

Η Λαγκάρντ έχει εξηγήσει οτι η ενεργή συμμετοχή του ταμείου θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και απο την ρύθμιση του χρέους που συνεχίζουν να αποφεύγουν οι Ευρωπαίοι όπως ο διάολος το λιβάνι.

Άρχισε να κουράζει και να χάνει ποσοστά τηλεθέασης το SURVIVOR που θα πρέπει να μπεί γρήγορα στην τελική του φάση.

Η παραγωγή θα πρέπει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και μεγάλο τελικό.

Πλέον ο κόσμος δεν μπορεί να καρφώνεται κάθε βράδυ και να περιμένει τον Ντάνο και τον μισθοφόρο.

Έντονος προβληματισμός για την νέα πρόβλεψη της ΕΜΥ και για αυτή την εβδομάδα που δίνει βροχές και καταιγίδες απο Παρασκευή και μετά.

Φαίνεται οτι η αστάθεια συνεχίζεται και το χειρότετερο συνεχίζει να επηρεάζει τα Σαββατοκύριακα μας.

Μακάρι αυτή την φορά να πέσουν έξω οι προβλέψεις και το Σαββατοκύριακο να είναι ηλιόλουστο.

Μπράβο στον Ερασιτέχνη για την επιλογή του Κώστα Ανυφαντάκη που είναι ένας εξελίξιμος προπονητής που μπορεί με χαμηλό μπάτζετ και νέα παιδιά να φτιάξει μια καλή ομάδα και άκρως ανταγωνιστική.

Πάρα πολλά βέβαια να έχετε υπόψη σας θα εξαρτηθούν απο την συμμετοχή ή όχι της Δόξας Δράμας στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ένα άλλο καλό νέο είναι οτι το πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας μας θα αναλάβει ο Γιάννης Αντωνιάδης πού επιστρέφει στον ΑΟΚ μετά απο αρκετά χρόνια αφού είχε το ίδιο πόστο στην διοίκηση Καρανιάννη και εν συνεχεία στην διοίκηση Τούλη.

Πάντως να έχετε υπόψη σας οτι οι τρείς μήνες του καλοκαιριού (ΙούνηςΙούλης και Αύγουστος) είναι οι μήνες των αναρτήσεων και του instagram.

Επώνυμοι και ανώνυμοι θα πέσουν με μανία στο αγαπημένο τους σπορ που είναι οι selfie φωτογραφίες και εν συνεχεία ανέβασμα στον προσωπικό λογαριασμό.

Παλαιότερα λέγαμε φασολάδα τρομερή κάθε βήμα και πορδή και τα τελευταία χρόνια λέμε φώτο τρομερή στο inastagram αμέσως μην χάνεις στιγμή.

Θα φορτώσει η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που το λένε.

Την καλύτερη ανάρτηση των τελευταίων ημερών έχει κάνει και πάλι η Ελένη Μενεγάκη που φωτογραφήθηκε στην αγαπημένη της παραλία στα Άχλα με τις κόρες της. Η φώτο είναι τραβηγμένη απο πίσω έτσι ώστε να μην φαίνονται πρόσωπα.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και ελπίζουμε οτι προσεχώς θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα.

Είμαστε αισιόδοξοι απο την φύση και πιστεύουμε οτι απο εδώ και μετά θα μας έρχονται μόνο καλύτερα αφού τα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω μας.

Λέμε τώρα.

Να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14.

Οι καιροί εκτός απο ύποπτοι και ύπουλοι είναι και πονηροί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης