Γενικός αρχηγός ο Γιάννης Αντωνιάδης – Την Παρασκευή στην Καβάλα ο Ανυφαντάκης

 Γενικός αρχηγός ο Γιάννης Αντωνιάδης – Την Παρασκευή στην Καβάλα ο Ανυφαντάκης

Ο Κώστας Ανυφαντάκης έρχεται την Παρασκευή στην Καβάλα για να επικυρωθεί και το τυπικό της συμφωνίας του με τον ΑΟΚ. Αμέσως θα πιάσει δουλειά, κυρίως σε  θέματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας. Προτεραιότητα αρχικά θα δοθεί στους παίκτες που θέλει ο ΑΟΚ να μείνουν και στη νέα αγωνιστική σεζόν.  Φυσικά απο εδώ και πέρα η ομάδα θα τρέξει και μεταγραφικά, χωρίς πάντως να υπάρχουν στην ατζέντα παίκτες με μεγάλα κασέ. Αυτό φαίνεται να είναι απαγορευτικό για τη νέα τάξη των πραγμάτων.

Ακόμη αυτές τις μέρες θα  κριθεί και το ποιος θα είναι ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης του ΑΟΚ, συνεργάτης του προπονητή.

Γενικός Αρχηγός ο Γιάννης Αντωνιάδης

Ο Γιάννης Αντωνιάδης θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός του ΑΟΚ, άμεσος συνεργάτης του Κώστα Ανυφαντάκη. Ο παλιός άσσος του ΑΟΚ επιστρέφει στην ομάδα μετά από πολλά χρόνια.

Ηταν γενικός αρχηγός στην πρώτη περίοδο του Δημήτρη Τούλη στην προεδρία του ΑΟΚ.  Στη συνέχεια είχε αποσυρθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα… αναλαμβάνει δράση.  Πριν την εποχή Τούλη είχε διατελέσει και πάλι γενικός αρχηγός στον ΑΟΚ στη Β` Εθνική, με προπονητή το Δήμο Φιλιππίδη. Ηταν μια δύσκολη περίοδος στη Β` Εθνική(2002-2003) όπου η ομάδα της Καβάλας με πολλά νέα παιδιά(Κηπουρός, Ξάνθος, Βαγγελόπουλος, Ορφανός, Αριτογλίδης  Ορφανίδης, Γ. Αγγελίδης, Τσαχουρίδης, Γ. Τσαπανίδης, Καλαμάρας, Καραμπατζάκης, Π. Γεωργιάδης, Σιαματάς,  Γκόγκας, Α. Γεωργιάδης, Μανάφης, Αμαραντίδης, Σουμουλίδης ) δε μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Ο Δήμος Φιλιππίδης έφυγε  από την ομάδα  τις τελευταίες μέρες του 2002και ανέλαβε ο Ζόραν Ζούκιτς με συνεργάτη το Σίμο Ανθουλάκη. Το Ιανουάριο  του 2003 ο Δημήτρης Τούλης  αρχικά μαζί του στα διοικητικά το Βασίλη Σιδηρόπουλο(Είχαν φέρει σαν πρώτες μεταγραφές τον Βραζιλιάνο Ρομπίνιο, τον Γεωργιανό Σβανίτζε, τον Παπαδημητρίου, τον Τίτη) .  Ο Γιάννης Αντωνιάδης είχε παραμείνει γενικός αρχηγός και την περίοδο 2003-2004 στη Γ` Εθνική.

Σαν ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί από τον Ορφέα Ελευθερούπολης όπου είχε σπάσει όλα τα κοντέρ σαν σκόρερ στην Α` κατηγορία ενώ έπαιξε και στο Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα.  Αγωνίστηκε με τον ΑΟΚ στην Α` Εθνική για πρώτη φορά την περίοδο 1980-1981 με 14 συμμετοχές- 4 γκολ. Την περίοδο 1981-1982 είχε πάλι στην Α` Εθνική, 19 συμμετοχές- 2 γκολ. Την περίοδο 1985-1986 αγωνίστηκε μαζί με τους Σφακιανάκη, Γ. Φιλιππίδη στον Πανσερραϊκό στην Α` Εθνική.

Ξεκίνησε από τον Αρη Ζυγού ενώ προς το τέλος της καριέρας του έπαιξε και στον Ηρακλή Καβάλας. Σε τοπικό επίπεδο εργάστηκε(όχι για πολύ)  μαζί με τον Τάσο Σιδερίδη στον Πήγασο Ι. Μ.

Στον ΑΟΚ τα τελευταία χρόνια γενικός αρχηγός ήταν ο Λάκης Χατζηαποστολίδης ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο άτομο σε αυτό το πόστο. Αρχικά σαν τεχνικός διευθυντής ο Βλάσης Καζάκης εκτελούσε και χρέη γενικού αρχηγού. Το ίδιο έγινε και με τον Κώστα Τσαλίκη στη συνέχεια.  Προς το τέλος της περιόδου ο Παύλος Μαύρος ήταν αυτός που ακολουθούσε τις αποστολές στα εκτός έδρας παιχνίδια εκτελώντας καθήκοντα γενικού αρχηγού.

 

Διαβάστε επίσης