Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του Survivor No2

 Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη  του Survivor No2

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό το κορίτσι το χυμώδες θα είναι εκτός απροόπτου η 13η συμμετοχή στο SURVIVOR No 2 με την ομάδα των διάσημων.

Μάλιστα η συγκεκριμένη συμμετοχή θα παρουσιαστεί και ως μεγάλη έκπληξη αφού αν όντως έτσι είναι τα πράγματα συμφωνούμε και εμείς.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία έχει προταθεί για την συμμετοχή της σε πολλά τηλεοπτικά παιχνίδια, πιο ήπια, αλλά αυτή φαίνεται να επέλεξε το πιο δύσκολο , αυτό της επιβίωσης και μάλιστα χιλιάδες μίλια μακριά απο την Ελλάδα.

Το κορίτσι παρά το γεγονός οτι δείχνει να είναι μεγαλωμένη στα πούπουλα και να μην  σηκώνει την λάντζα είναι έτοιμη για Άγιο Δομίνικο και καρύδα.

Αν όντως έτσι είναι το παιχνίδι καταλαβαίνετε οτι αποκτά ένα ακόμα ενδιαφέρον.

Εγώ αν είχα την παραγωγή του συγκεκριμένου παιχινιδιού θα έκανα τα αδύνατα – δυνατά προκειμένου να πάρω μαζί μου στον Άγιο Δομίνικο και την Μενεγάκη αλλά και την Κατερίνα την Καινούργιου που είναι σίγουρο οτι σε εκείνες τις παραλίες θα ζούσε τον μεγάλο έρωτα που ψάχνει στην ζωή της.

Και εν πάση περιπτώσει αφού δεν πήρανε την Γωγώ Φαρμάκη , την αδερφή της Όλγας καλά κάνουν και προσπαθούν να κάνουν την διαφορά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η συμμετοχή της οποίας υπάρχει ώς φήμη και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

 

Η ασφαλτόστρωση στην οδό Κομνηνών ειναι μεγάλη είδηση γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος ήταν ίσως ο πιο ταλαιπωρημένος δρόμος της Καβάλας με τρύπες πηγάδια.

Είχανε γίνει στο πρόσφατο παρελθόν πολλές παρεμβάσεις με την  φιλοσοφία του μπαλώματος που όμως δεν κάνανε δουλειά αφού μετά απο κάθε έντονη βροχόπτωση το πρόβλημα γινόταν εντονότερο.

Η λύση δόθηκε τώρα με την ασφαλτόστρωση που άλλαξε στην κυριολεξία τον χάρτη στην συγκεκριμένη γειτονιά.

Σύμφωνα με την Δήμαρχο Καβάλας οι ασφλατοστρώσεις θα συνεχίστουν και σε άλλους δρόμους της πόλης που το έχουν ανάγκη.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι άκρως χειμερινός χωρίς όμως ιδιαίτερα φαινόμενα.

Μόνο την Κυριακή μας δίνει βροχή και αυτή ασθενή.

Μακάρι να μην πέσει σταγόνα γιατί την Κυριακή έχουμε και το παιχνίδι του ΑΟΚ με το πρωτοπόρο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ απο την γειτονική πόλη των  Σερρών.

Αν η ομάδα μας θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου θα πρέπει να κερδίσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και έτσι να μειώσει την διαφορά απο την κορυφή στουε 3 βαθμούς τους οποίους και θα έχει έναν ολόκληρο γύρο για να τους καλύψει.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα την Κυριακή εκτός της νίκης και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι και ιδιαίτερα οι ποδοσφαριστές μας.

 

Η Kim Kardashian απέκτησε χθες το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μέσω παρένθετης μητέρας, χαρίζοντας ένα ακόμη αδερφάκι στην North και στον Saint.

Οι ευτυχισμένοι γονείς έστειλαν ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας της Kim, αποκαλύπτοντας τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Η γνωστή τηλεπερσόνα δέχτηκε πρόταση 5 εκ. δολλαρίων για τις πρώτες φώτο της νεογέννητης κόρης της.

 

Θα πρέπει η Δημοτική Αστυνομία τουλάχιστον στις ώρες αιχμής να κρατά ανοιχτό και το δεύτερο ρεύμα εξόδου στον δρόμο της Ερυθρού Σταυρού διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την έξοδο απο την πόλη.

Τα παρανόμως σταυθμευμένα αυτοκίνητα στην δεξιά πλευρά του δρόμου συνήθως με αλάρμ  εγκλωβίζουν όλους αυτούς που θέλουν να φύγουν απο το κέντρο σε μια λωρίδα δημιουργώντας μεγάλες καθυστερήσεις.

Αλλά στην Ελλάδα έχουμε μάθε να λειτουργούμε με βάση την ευκολία μας.

 

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Είναι επιλογή μας να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης