• 29 Μαρτίου 2024,

Βραβεύονται την Κυριακή στις Σέρρες αθλητές και αθλήτριες από την Καβάλα

 Βραβεύονται την Κυριακή στις Σέρρες αθλητές και αθλήτριες από την Καβάλα

Την Κυριακή που μας έρχεται στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «PHLIPOS XENIA» ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα τιμήσει τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο το 2017.

Πέρυσι παρόμοια εκδήλωση είχε γίνει στην Καβάλα.

Από του συλλόγους κλασσικού αθλητισμού της Καβάλας θα βραβευτούν στους άνδρες ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης του ΟΚΑΚ(μεγάλη εμφάνιση στο Μαραθώνιο της Αθήνας) . Στην κατηγορία νέων η Μαρία Ζαχαρούδη, η Ανατολή Μιχαηλίδου και η Σοφία Ιωσηφίδου του ΟΚΑΚ και η Ευθαλία Παπαδοπούλου του ΟΚΑΚ(οι τέσσερεις αθλήτριες για τη διάκριση τους στο Πανελλήνιο με τη σκυταλοδρομία 4Χ100).   Στην κατηγορία Εφήβων- Νεανίδων θα τιμηθούν η Κατερίνα Λαφτσή του ΟΚΑΦ(με πολλές διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο τη χρονιά που πέρασε) , ο Αλέξανδρος Αθανασίου του ΑΟΚ(σταθερός σε υψηλό επίπεδο)  και ο Γιώργος Λιούμπας(ενθαρρυντικές και πάλι οι εμφανίσεις του) του ΟΚΑΚ. Συνολικά 8 αθλητές και αθλήτριες. Στις βραβεύσεις στην κατηγορία ανδρών όπως αναμενόταν συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα των Κώστα Μπανιώτη,  Κώστα Δουβαλίδη.

Φέτος η εκδήλωση θα έχει και μεγάλη συναισθηματική φόρτιση μετά το θάνατο το καλοκαίρι του Πασχάλη Μπούμπα που εκείνη την εποχή ήταν και πρόεδρος του ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Διαβάστε επίσης