• 17 Μαΐου 2024,

Αυτό είναι το ευέλικτο κορίτσι …

 Αυτό είναι το ευέλικτο κορίτσι …

Η ευελιξία τόσο η σωματική όσο και η ψυχολογική είναι μεγάλο προσόν στις εποχές που ζούμε.

Η ευελιξία κυρίως η ψυχολογική σου δίνει την δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης των καταστάσεων που στο σύνολο τους είναι δύσκολες και ζόρικες.

Τώρα αν αυτή η ψυχολογική ευελιξία συνοδεύεται και απο μια σωματική όπως το κορίτσι της σημερινής μας φώτο ακόμα καλύτερα.

 

Μέσα στα διάφορα  που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέσα στο 2018 είναι και αυτό της πλαστικής σακούλας η οποία πλέον χρεώνεται 4 λεπτά και του χρόνου 9 λεπτά.

Σύμφωνα με την νομοθεσία που ισχύει απο 1/1/2018 οι σακούλες στην λαϊκή και στα περίπτερα δεν χρέωνονται ενώ δεν χρεώνονται και οι σακούλες που είναι βιοαποδομήσιμες/λιπασματικές.

Αυτές οι σακούλες είναι καλύτερης ποιότητας και είναι συνήθως οι σακούλες που αναγράφουν πάνω την επωνυμία της επιχείρησης και είναι έτσι φτιαγμένες ώστε μετά απο μερικούς μήνες να διακλύονται μόνες τους.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες.

Τώρα για όλους αυτούς που γκρινιάζουν θα πρέπει να τους πούμε οτι αυτά που θα ισχύσουν απο φέτος στην Ελλάδα για την πλαστική σακούλα ισχύουν στις υπόλοιπες προηγμένες Ευρωπαϊκές Χώρες εδώ και περίπου δέκα χρόνια.

Για να καταλάβετε πόσο πίσω είμαστε.

 

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το survivor No2 με την Όλγα Φαρμάκη να είναι σίγουρα στην ομάδα των διάσημων και να είναι έτοιμη να προσφέρει πολύ δυνατές τηλεοπτικές στιγμές στους τηλεθεατές του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού αφού το κορίτσι είναι απο μόνη τηςΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ”.

Με Όλγα Φαρμάκη η επιτυχία και του Survivor No2 είναι εξασφαλισμένη.

Ρόλο έκπληξη στο SURVIVOR No2 θα έχει ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος μάλλον θα είναι ένας απο τους σχολιαστές των όλων όσων θα γίνονται στις δύο παραλίες των δύο ομάδων.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι εκτός απροόπτου και πάλι ο παρουσιαστής και το πιο πιθανό είναι να ταξιδέψει μαζί του στον εξωτικό προορισμό και η καλή του η Χριστίνα Μπόμπα.

Τέλος εκτός απο την Όλγα που είναι όντως ΦΑΡΜΑΚΙ στο παιχνίδι με την ομάδα των διάσημων θα δούμε και τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Νέρι Καστίγιο.

Πέρσι είχαμε τον Λάμπρο Χούτο και φέτος θα έχουμε τον Νέρι.

Πάντως τώρα που το μιλάμε ο Χούτος με τον Χανταμπάκη είναι δύο παίκτες που αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις αφού τους έχουμε δεί λιγότερο απο όλους τους υπόλοιπους που δεν έχουν αφήσει μαγαζί για μαγαζί και εκπομπή για εκπομπή.

 

Μέχρι και η Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βάσαλο παραδέχτηκαν οτι είναι μαζί και είναι και ερωτευμένοι στο φουλ.

Ενώ μέχρι και πρίν απο μερικές ημέρες έκρυβαν το έρωτα τους τώρα με μια κοινή συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό της πρωτεύουσας παραδέχονται τα πάντα.

Η κοινή ομολογία σίγουρα έχει να κάνει και με την παραγωγή του Survivor No2 αφού ακόμα και σήμερα , αρκετούς μήνες μετά το τέλος του SURVIVOR οι παίκτες λειτουργούν βάση του συμβολαίου που έχουν υπογράψει με το κανάλι και κάνουν συγκεκριμένα πράγματα.

 

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας ταλαιπωρεί αρκετές περιοχές της Ελλάδας απο χθες Πέμπτη αλλα εμείς εδώ πάνω είμαστε μια χαρά.

Το γράφω αυτό γιατί σε κάποιες περιοχές έπεσε εκτός απο την θερμοκρασία και χιόνι.

Εδώ δεν έγινε τίποτα απο τα δύο , μέχρι στιγμής βέβαια.

 

Είμαστε πανέτοιμοι για τον αγιασμό των υδάτων που θα γίνει με καλές καιρικές συνθήκες αφού το Σάββατο η θερμοκρασία το μεσημέρι θα είναι στους 12 βαθμούς και θα έχουμε αραιή συννεφιά.

Χαμηλά ποσοστά υγρασίας και εξασθενησμένοι άνεμοι που δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα σε όλους αυτούς που έχουν προγραμματίσει να βουτήξουν.

Ακόμα και αυτοί που δεν είναι χειμερινοί κολυμβητές αλλά θέλουν να την κάνουν την βουτιά για να πιάσουν τον σταυρό.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι.

Όλα θα πάνε καλά και σίγουρα καλύτερα το 2018 απο το 2017 που ήταν κατά γενική ομολογία ένα δύσκολο έτος που αιφνιδίασε πολύ κόσμο.

Καλή σας ημέρα και να έχουμε μια καλή Παρασκευή και ένα ακόμα ομορφότερο Σαββατοκύριακο που θα μας οδηγήσει εκτός εορταστικής περιόδου.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης