• 19 Απριλίου 2024,

Αυτός είναι επόπτης !

 Αυτός είναι επόπτης !

Ποιός μπορεί να ασχολήθηκε με τις εκλογές στην Γαλλία και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό απο το τελικό αποτέλεσμα τους όταν ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ο ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ επιστρέφει στην πατρίδα ;

Καταλαβαίνει οτι η μεγάλη επιστροφή του Στέλιου αφήνει όλα τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα.

Η πτήση απο την Δομινικανική Δημοκρατία έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ξημερώματα Σαββάτου και είναι αλήθεια οτι οι φίλοι του πρώην παίκτη του δημοσφιλέστερου σήμερα παιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης του επιφυλάξανε θερμή υποδοχή.

Ολα τα φιλαράκια του και μοντέλα, μαζί με την σύζυγο του τον περιμένανε στην αίθουσα  αφίξεων για να τον καλωσορίσουν.

Το σήριαλ Χανταμπάκη όπως καταλαβαίνετε και εσείς έχει λάβει τέλος με αυτή την όμορφη υποδοχή και ίσως τον Στέλιο να τον ξαναδούμε στο SURVIVOR στο τελευταίο παιχνίδι που θα αναδείξει και τον τελικό νικητή και θα έχει έναν εορταστικό χαρακτήρα.

Θέλω να σας θυμίσω οτι το τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου SURVIVOR έγινε στην Ελλάδα και σε εκείνο το τελευταίο επεισόδιο είχαμε δεί όλους τους παίκτες που είχανε πάρει μέρος.

Μπορεί κάτι ανάλογο να γίνει και τώρα αν και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει στο μυαλό της η παραγωγή για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει σε περίπου δύο μήνες.

Τώρα όσο αφορά τις εκλογές στην Γαλλία δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν ακόμα και διάλυση της Ε.Ε. σε περίπτωση εκλογή της Λεπέν που έχει πεί οτι το πρώτο πράγμα που θα κάνει ως πρόεδρος της Γαλλίας θα είναι να βγάλει την χώρα απο την Ευρωπαϊκη Ένωση και την ζώνη του ευρώ.

Καταλαβαίνετε οτι αυτό το χτύπημα μετά το BREXIT θα μπορούσε να είναι και το τελειωτικό για μια Ευρώπη που έχει πολλές ανοιχτές πληγές κυρίως λόγω της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που έχουν επιλέξει οι Γερμανοί να εφαμρόσουν στα κράτη μέλη της Ένωσης.

Η μιζέρια είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να την αντέξεις για πολλά χρόνια και είναι δικαιολογημένο κάποιοι να ψάξουν να βρίσκουν αφορμές για την μεγάλη έξοδο η οποία δεν είναι απαραίτητο να είναι και ηρωϊκή.

Το άλλο που θέλω να σημειώσω είναι οτι ένα ακόμα Σαββατοκύριακο πέρασε με θεροκρασίες Φθινοπωρινές και αυτό είναι θέμα γιατί ακόμα και τον Απρίλη δεν μπορούμε να απαλλαγούμε απο τις σόμπες τα τζάκια και τα καλοριφέρ.

Είναι φοβερό αυτό που ζούμε και δικαιολογημένα προκαλεί εκνευρισμό αφού φαίνεται οτι για να ζήσουμε μια πραγματική ανοιξιάτικη ημέρα θα πρέπει να περιμένουμε τον Μάϊο.

Κάτι ξέρουν οι γύφτοι που τον Απρίλη σαν μήνα τον πηδάνε και δεν τον υπολογίζουν καθόλου.

Είναι ποτέ δυνατόν αγαπητοί μου αναγνώστες να υπήρχε ποτέ πρόβλημα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με επόπτη σαν την κυρία της σημερινής μας φώτο;

Οταν σε έναν αγώνα έχεις έναν τέτοιο επόπτη (τούμπανο) δεν γίνεται να υπάρχουν παρατράγουδα αφού ποιός απο τους ποδοσφαιρστές θα της δημιουργήσει με την συμπεριφορά του πρόβλημα ;

Μακάρι και η Ελλάδα που είναι σε μόνιμη εποπτεία οικονομική απο την Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία χρόνια να είχε να κάνει με τέτοιους επόπτες.

Ποιός δεν θα ήθελε το κορίτσι αυτό στην θέση του Ντάϊσεμπλομυ για παράδειγμα ;

Για να καταλάβετε πόσο πίσω είμαστε  όσο αφορά και την κυκλοφοριακή μας παιδεία απο το βράδυ της Παρασκευής η τροχαία παλεύει να ρυθμίσει την κυκλοφορία στο δρόμο του Παηλό και στην περιοχήΓλάστρες” μετά την υποχώρηση του τοιχίου που στηρίζει τον δρόμο.

Στην αρχήν προσπαθήσανε να αποκλείσουν απο την κυκλοφορία  το κομμάτι του δρόμου που έχει πρόβλημα χωρίς να μονοδρομήσουν τον δρόμο αλλα δεν τους βγήκε.

Εν συνεχεία επιλέξανε να τοποθετήσουν φανάρια και να πάμε στην λύση της εναλλάξ κυκλοφορίας αλλά και αυτό δεν τους βγήκε γιατί  οι οδηγοί των διερχομένων αυτοκινήτων δεν καταλαβαίνανε και δεν σταματάσουνε στο κόκκινο και έτσι καταλήξαμε ξημερώματα Σαββάτου στην λύση της παράκμψης για το ρεύμα προς Παληό.

Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται αφού  για να γίνει κατανοητή στους οδηγούς αυτή η νέα και προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση με την παρακαμπτήριο η τροχαία Καβάλας επιστράτευσε δεκάδες κόνους , αρκετές  πινακίδες με σχετικές σημάνσεις ενώ ο Δήμος κατέβασε στον δρόμο ακόμα και ξύλινα κάγκελα που χρησιμοποιεί στις πλατείες όταν έχουμε εορταστικές εκδηλώσεις.

Η κατάσταση είναι δηλαδή  “ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ”  και θυμίζει τσεγγενά μαχαλά αλλα όταν ο οδηγός δεν έχει την ανάλογη παιδεία για να καταλάβει μια κυκλοφοριακή ρύθμιση αναγκάζεσαι σε ακραίες λύσεις με υπερβολική σήμανση.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σημείο βρίσκεται και αυτοκίνητο της τροχαίας για να εξηγεί όσους παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνουν και δεν ξέρουν προς τα που να πάνε.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε να περιμένουμε την πρώτη μέρα της άνοιξης σε όλα τα επίπεδα.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα κάποια στιγμή θα γυρίσει.

Δεν μπορεί να είμαστε συνέχεια στην πίεση.

Το θέμα είναι οτι μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή να μην χάσουμε το κουράγιο μας και την πίστη μας.

Είμαστε πανέτοιμοι για την πρωτομαγιά που θέλει τσιτσί στο κάρβουνο και παγωμένες μπύρες αν ο καιρός είναι καλός και κυρίως αν οι θερμοκασίες είναι καλές.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης