Αυτός είναι Υδραυλικός !

 Αυτός είναι Υδραυλικός !

Τελικά ο επαναληπτικός αγώνας με την  Κροατία στο Καραϊσκάκη εξελίχθηκε σε μια πολύ επίπονη διαδικασία αφού όπως αποδείχθηκε και μέσα στο γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο να μπορέσεις να στείλεις την μπάλα 3 φορές στα δίχτυα.

Η υπόθεση της πρόκρισης δυστυχώς χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Κροατίας.

Σε εκείνο το εφιαλτικό παιχνίδι που η άμυνα της Εθνικής μας έκανε πάρτι και οι αντίπαλοι επιθετικοί άνοιγαν σαμπάνιες και έβαζαν γκολ.

Και τον Μαραντόνα να βάζαμε στο επαναληπτικό του Καραϊσκάκη δεν θα καταφέρναμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Πάντως αναρωτιέμαι πρέπει να παίρνεις 50 χιλιάρικα το μήνα ( τόσα παίρνει ο Σκίμπε) για να ξεκινήσεις στην αρχική ενδεκάδα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και να βγάλεις τον Μανιάτη ;

Το γράψαμε και το ξαναγράφουμε οτι ο Σκίμπε έκανε τα περισσότερα λάθη στο πιο κρίσιμο παιχνίδι που έκρινε και την πρόκριση της ομάδας μας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Εθνική έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε μια ακόμα πολύ μεγάλη διοργάνωση και έτσι η αποστολή του Σκίμπε τελειώνει άδοξα.

Η ΕΠΟ θα πρέπει γρήγορα να κοιτάξει την επόμενη μέρα ψάχνοντας να βρεί τον αντικαταστάτη του Γερμανού που νομίζω οτι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το πάλεψε αλλά δεν το κατάφερε και επείδή εκ του αποτελέσματος κρίνουμε καλό ταξίδι Κόουτς.

 

Κατά τα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι για την δεύτερη Κυριακή όσο αφορά την εκογή αρχηγού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που φαίνεται οτι θα είναι μια υπόθεση του ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν είναι καλό για τις άλλες δυνάμεις της αριστεράς που θα αρχίσουν απο τώρα να ρίχνουν τις κλωτσιές.

Το ερώτημα είναι αν μετά την τελική εκλογή θα παραμείνει συμπαγής αυτή η κίνηση που θέλει να ενώσει τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς.

Οι δύο υποψήφιοι της τελικής αναμέτρησης της Κυριακής που έρχεται θα γίνει ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που προέρχονται απο το ΠΑΣΟΚ και καταλαβαίνετε οτι η “παλιά” Φώφη θα κληθεί να αντιμετωπίσει και να κερδίσει τον “φρέσκο”  Νίκο Ανρουλάκη που όμως πιστεύει οτι την δεύτερη Κυριακή θα καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού.

 

Πολλοί Καβαλιώτες κατέβηκαν και πήραν μέρος στο Μαραθώνιο της Αθήνας που είχε ρεκόρ συμμετοχών.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί οτι αυτή η συμμετοχή προϋπέθετε και την σχετική προετοιμασία όπου σε πολλές περιπτώσεις αθλητών ξεκίνησε και ένα 1 χρόνο πριν και είχε εκτός απο καθημερινή προπόνηση και ανάλογη διατροφή.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε ήταν η αφορμή για να αλλάξει η καθημερινή ζωή των ανθρώπων αυτών έστω και για μερικούς μόνο μήνες.

Πάντως η συμμετοχή σε έναν τέτοιο αγώνα δεν είναι εύκολη.

Δεν το αποφασίζεις και πηγαίνεις.

Όσοι στο παρελθόν το κάνανε αυτό απλά πηγάνε και απλά δεν τερματίσανε.

Για να έχεις τύχη σε έναν τέτοιο αγώνα θα πρέπει να έχεις προετοιμαστεί και κατάλληλα.

 

Στον 1ο όμιλο της ΓΕθνικής είναι ο ΑΟΚ και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας κάνει σκέψεις αναχώρησης απο αυτή την δύσκολη και μίζερη κατηγορία.

Μακάρι η συνέχεια να είναι ανάλογη και να καταφέρουμε έστω και με αυτά τα νεαρά αλλά ταυτόχρονα και ελπιδοφόρα παιδιά να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας και να μπούμε στην διαδικασία των μπαράζ.

 

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός θα είναι βροχερός μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο όπου είναι προγραμματισμένη και η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη για την οποία είναι απαραίτητες οι καλές καιρικές συνθήκες αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να στρώσουμε το κόκκινο το χαλί.

Μακάρι να βρέξει όλες τις προηγούμενες ημέρες και το Σάββατο να μας επιτρέψει ο καιρός να υποδεχτούμε όπως πρέπει τον νέο Μητροπολίτη.

Οσο αφορά όλα αυτά που έχουν ακουστεί για το ποσό που θα ξοδέψει ο Δήμος Καβάλας για την διαδικασία της ενθρόνισης τα βρίσκω υπερβολικά και μίζερα που αδικούν και την Καβάλα και εμάς τους Καβαλιώτες.

Οταν ξοδεύεις 20 χιλιάρικα για να κάνεις ράγκπι στην πλατεία ή στην παραλία είναι ντροπή να φωνάζεις για τα 12 της ενθρόνισης.

Ο Δήμος Καβάλας με το ιστορικό που έχει στις εκδηλώσεις του πρόσφατου παρελθόντος δεν τον παίρνει να κάνει πίσω και να μειώσει το μπάτζετ της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

 

Υδραυλικοί υπάρχουν πολλοί αλλά σαν τον υδραυλικό της σημερινής μας φώτο λίγοι.

Προκειμένου να δώσει ένα τέλος που να αρμόζει στη ζημιά έκανε την βουτιά !
Ο συγκεκριμένος υδραυλικός ξεχωρίζει για την αποφασιστικότητα του να δώσει λύση στο πρόβλημα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι.

Όλα θα πάνε καλά , είμαστε σίγουροι αλλά θα πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

Μπορεί ο Τσίπρας να βλέπει έξοδο απο την κρίση , ανάπτυξη και ανάκμαψη αλλα δεν είναι έτσι ακριβώς.

Πάντα οι κυβερνητικοί τα βλέπουν πιο στρόγγυλα απο ότι εμείς οι απλοί πολίτες.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης