Άγαλμα τα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ !

 Άγαλμα τα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ !

Τα δίνει όλα η κυβέρνηση ενόψει του κρίσιμου πραματικά Eurogroup της 15ης του Ιούνη αφού χθες Παρασκευή με τροπολογία ψήφισε και τα τελευταία προαπαιτούμενα μέτρα που ζητούσαν οι δανειστές προκειμένου να μην υπάρχει κανένα ψεγάδι σε οτι αφορά τις υποχρεώσεις μας απέναντι τους.

Το θέμα είναι οτι αυτό έγινε αλλά κανείς δεν ασχολείται ή αν θέλετε δεν ασχολείται όσο θα έπρεπε με τις υποχρεώσεις των δανειστών απέναντι σε εμάς αφού όταν πρόκειται να πάρουν βιάζονται και όταν είναι να δώσουν ψάχνουν για αναβολές.

Στο θέμα του χρέους υπάρχει μια αναβολή που μας συντροφεύει τα τελευταία 4 χρόνια απο τα συνολικά 7 της κρίσης.

Ο Τσίπρας παραμένει αισιόδοξος παρά τις αντίθετες προβλέψεις και αναμένει στο Eurogroup στις 15 του μήνα να πάρει όλα αυτά που του υποσχέθηκαν και δεν του έδωσαν.

Το τελευταίο χαρτί αυτής της κυβέρνησης θα παιχτεί όπως καταλαβαίνετε στην αίθουσα συνεδριάσων  του Eurogroup στις 15 του μήνα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και κυρίως έτσι όπως τα περιμένει η κυβέρνηση γιατί ο Τσίπρας είναι απρόβλεπτος και μπορεί αν συνεχιστεί η αφασία απο την μεριά των δανειστών να πάρει άλλο δρόμο που θα θυμίζει έντονα το καλοκαίρι του 2015.

Ο νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα έως και 400 ευρώ για όλους αυτούς που πιάνουν τις θέσεις πάρκινγκ με καρέκλες κασόνια και κουβάδες.

Για τον λόγο αυτό πατριώτες μαζέψτε τα προικιά σας απο τους δρόμους όσοι έχετε επινοήσει τέτοιους ή παρόμοιους τρόπους για να κρατάτε τις θέσεις πάρκινγκ για τα 400άρια έρχονται.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού του SURVIVOR οι Αγγελόπουλος και Πρίαμος είναι στις δύο πρώτες θέσεις και εξασφαλίζουν θέση στην ημιτελική φάση του παιχνιδιού ενώ Ευριδίκη Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ είναι στις δύο τελευταίες θέσεις που σημαίνει οτι για να δώσουν το παρών στην ημιτελική φάση του παιχνιδιού θα πρέπει στα επόμενα αγωνίσματα να εξασφαλίσουν τις ατομικές ασυλίες.

Πάντως το παιχνίδι έχει μπεί στην τελική του ευθεία και κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην Ρόδο που θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Να ξέρετε οτι ο Ντράγκι ο πρόεδρος της ΕΚΤ είναι παλικάρι και είναι μαζί μας.

Αν πάνε όλα καλά στο Εurogroup της 15 του μήνα θα δείξει τις καλές προθέσεις που έχει για την Ελλάδα.

Απλά και αυτός όπως και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της συνεδρίασης στις 15 του μήνα.

Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με πληροφορίες φεύγει απο το μαγαζί που υπάρχει και λειτουργεί σήμερα στην κεντρική πλατεία και ανεβαίνει πιο ψηλά στην Ομόνοια κάπου εκεί κοντά στο ζαχαροπλαστείο του ΦΕΣΣΑ.

Αυτά είναι τα τελευταία νέα της αγοράς και πιο πρόσφατα.

Play OΠΑΠ αλλά προς το παρών δεν PLAY ΟΠΑΠ.

Πάντως το μαγαζί με τα φρουτάκια είναι έτοιμο και περιμένει τον επιχειρηματία που θα το δουλέψει.

Πάντως αυτός που θα πάρει τα κλειδιά του μαγαζιού θα πρέπει να έχει και μερικές χιλιάδες ευρώ έτοιμα για κατάθεση στο λογαριασμό του OΠΑΠ.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξαργυρώνει την δημοσιότητα που της έδωσε το παιχνίδι SURVIVOR με συναυλίες που κάνει σε όλη την Ελλάδα και πάνε πολύ καλά.

Αρκετός κόσμος οχι μόνο γνώρισε αλλά και αγάπησε την Ειρήνη Παπαδοπούλου απο το συγκεκριμένο παιχνίδι που χρησιμποοίησε , και καλά έκανε , για να προωθήσει τον ευατό της και την δουλειά της.

Άρχισαν οι εργασίες στο πρώην καφενείο του ΣΤΑΘΗ στην παραλία της Καβάλας.

Ο αρχικός σχεδιασμός είναι να γίνει το μισό ΜΙΚΕL No2 και το άλλο μισό εστιατόριο.

Στόχος του επιχειρηματία είναι και οι δύο επιχειρήσεις να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Όλα θα πάνε καλά να μην ανυσηχείτε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί ακόμα εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Παραμένουμε αισιόδοξοι και κυρίως δεν χάνουμε την πίστη μας.

 

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

και καλό Σαββατοκύριακο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης