Άγαλμα τα περιστέρια !

 Άγαλμα τα περιστέρια !

Τι τα έκανε τα Τουρκάκια ρε παιδιά ο Σλούκας προχθές ;

Τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα και  ΑΓΑΛΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ !

Καλάθι και φύγαμε !

Θα κάνουν πολύ καιρό να την ξεπεράσουν αυτή την ήττα οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε που ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά μείνανε παγωτό στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

 

Τελικά είχανε δίκιο οι μετεωρολόγοι που μας λέγανε ότι η καιρική αστάθεια θα μας συνοδεύσει μέχρι και τα μέσα Μαΐου.

Προς τα εκεί πάμε όπως φαίνεται.

 

Πάντως για σήμερα Σάββατο η πρόβλεψη για την ανώτερη θερμοκρασία στην πόλη μας είναι οι 25 βαθμοί.

Καταλαβαίνετε ότι το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και μάλιστα με άγριες διαθέσεις.

 

Σας τα είχαμε γράψει από καιρό ότι το φετινό Survivor είναι το Survivor των αποχωρήσεων αφού άλλος ένας παίκτης αποχώρησε προχθές οικειοθελώς.

Πρόκειται για τον Στέλιο Χανταμπάκη που είχε βρεθεί στο νησί για πρώτη φορά στο παιχνίδι του 2017.

Επιβεβαιώνεται ότι όσοι ζούνε αυτό το είδος  επιβίωσης για δεύτερη φορά δεν αντέχουν και αποχωρούν από μόνοι τους.

 

Το Βουλγάρικο Super Market που θα λειτουργήσει σε λίγες ημέρες στο κέντρο της Καβάλας καταλαβαίνετε ότι ανοίγει την μπουκαπόρτα προκειμένου να έρθουν στο μέλλον και άλλα τέτοια market από γειτονικές βαλκανικές χώρες.

 

Πέρασαν 25 χρόνια απ’ όταν το «Mamma Mia!» ανέβηκε στη σκηνή του West End και η παραγωγός του ονειρεύεται να γίνει και Τρίτη ταινία, με τη Μέριλ Στριπ ξανά στο ρόλο της Ντόνα.

Η Τζούντι Κρέιμερ δεν έκρυψε, μιλώντας στο Deadline, ότι πιέζει να γίνει αληθινό το όνειρό της για μία τρίτη ταινία. Για να γίνει το «Mamma Mia!» τριλογία και η Μέριλ Στριπ να επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Βρίσκεται σε αρχικό στάδιο», είπε η Judy Craymer, αποκαλύπτοντας ότι έχει βρει έναν τρόπο να ενώσει όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες της προηγούμενης ταινίας.

Ευχόμαστε αυτή την φορά και αν τελικά προκύψει Mamma Mia part iii  να γυριστεί στην Ελλάδα όπως και η πρώτη ταινία πριν από αρκετά χρόνια.

Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να ξεπεραστούν όλοι οι αγκυλώσεις της γραφειοκρατίας που ήταν και ο κύριος λόγος η δεύτερη ταινία να μην γυριστεί στην Ελλάδα.

 

Είναι η εντύπωση μου ή όντως ισχύει  ότι η Νέα Δημοκρατία κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έχει περιορίσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Άδωνι Γεωργιάδη που έχει εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά πλατό.

Ίσως να έχουν καταλάβει οι επικοινωνιολόγοι του κόμματος ότι οι συχνές του εμφανίσεις κάνουν κακό αφού συνήθως προκαλούν πολλά αρνητικά σχόλια.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης