• 17 Μαΐου 2024,

Αγγελος Ελευθερόπουλος: « Στόχος του Αρη Πηγών η πρώτη πεντάδα στην Α` κατηγορία»

 Αγγελος Ελευθερόπουλος: « Στόχος του Αρη Πηγών η πρώτη πεντάδα στην Α` κατηγορία»

Συνέντευξη για το βασικό στόχο που θα έχει ο νεοφώτιστος Αρης Πηγών στο νέο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας, παραχώρησε στην Αθλητική Πρωινή και στους 93,7, ο πρόεδρος της ομάδας Άγγελος Ελευθερούπολης. Επίσης μίλησε για τη απόκτηση του Αλέξη Βλάχου αλλά και για διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν αυτή την εποχή στην ομάδα του Νέστου. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Η μεταγραφή του Αλέξη Βλάχου δείχνει ότι ο Αρης Πηγών θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Α` κατηγορία .  Ποιες είναι οι σκέψεις στο στρατόπεδο της ομάδας;

Απάντηση: Η ομάδα μας έχει θέσει σαν βασικό στόχο την πρώτη πεντάδα. Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και επιστρέφουμε μετά 9 χρόνια. Σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες. Το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι στο χωριό των Πηγών ασχολούνται όλοι με την ομάδα.  Εχουμε αρκετούς υποστηρικτές. Υπάρχει ενθουσιασμός από τα μέλη της διοίκησης και τον κόσμο.  Πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

Στις μεταγραφές μετά την απόκτηση του Βλάχου θα γίνουν ακόμη 4-5 προσθήκες ενώ έχουμε κρατήσει όλο το βασικό κορμό της περσινής ομάδας που ανέβηκε από την Β` στην Α` κατηγορία.  Επίσης έμεινε ο Κώστας Μπανίδης στον πάγκο της ομάδας. Ανανέωσε πρώτος απ` όλους.  Θέλουμε να απολαύσουμε την παρουσία μας στην Α` κατηγορία χωρίς προβλήματα, χωρίς άγχος του πρωταθλητισμού που είχαμε τις προηγούμενες χρονιές στη Β` κατηγορία. Θα είμαστε θεωρώ λίγο πιο άνετοι αλλά και σκοπεύουμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο αφού η Α` κατηγορία το απαιτεί κάτι τέτοιο με τις ομάδες που αγωνίζονται.

Ερώτηση: Μεταγραφικά ξεκίνησε ο Αρης Πηγών με μια έκπληξη.

Απάντηση: Γνωριζόμαστε και προσωπικά με τον Αλέξη Βλάχο. Μιλούσαμε όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να τον εντάξουμε στην ομάδα. Ήμασταν κοντά και τα βρήκαμε ενώ του άρεσαν πολύ το σκεπτικό μας και η οργάνωση μας. Επίσης τον κέρδισε και το γήπεδο μας με τον άριστο αγωνιστικό χώρο που διαθέτει.  Οι εγκαταστάσεις μας είναι πολύ καλές.  Επίσης γνωρίστηκε και με τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης και καταλήξαμε σε συμφωνία.  Η οργάνωση μας είναι πολύ καλή και αυτό προσελκύει πολλούς ποδοσφαιριστές. Ειδικά από την περιοχή υπάρχουν καλά λόγια για τον Αρη Πηγών.

Ερώτηση: Η αβεβαιότητα που υπάρχει στο Νέστο σας οδηγεί στο να έχετε και κάποιους μεταγραφικούς στόχος από την μεγάλη ομάδα της επαρχίας;

Απάντηση: Ο Νέστος είναι… Νέστος. Σίγουρα θα βρει το δρόμο του. Η ιστορία του είναι μεγάλη.   Θα υπάρχει κινητοποίηση από την πόλη. Θα βρεθούν παράγοντες.  Ευχόμαστε όλοι να δυναμώσει ο Νέστος. Με αυτή την ομάδα όλοι έχουμε μεγαλώσει στον κάμπο. Δεν μας έχει περάσει από το μυαλό να διεκδικήσουμε παίκτες από το Νέστο.

Ερώτηση: Ο κόσμος του χωριού είναι κοντά στην ομάδα; 

Απάντηση:  Ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας. Γι` αυτό έχουμε και εμείς το έναυσμα και τρέχουμε την ομάδα. Το συμβούλιο είναι πολύ δραστήριο.  Μας αγαπάνε, μας βοηθάει πάρα πολύ. Στην ετήσια εκδήλωση που κάνουμε στο πανηγύρι του χωριού πέρσι είχαμε 70 εθελοντές. Είναι όλοι φίλοι μας και ακολουθούν τον Αρη.

Ερώτηση: Τελικά είναι πρόκληση η Α` κατηγορία για τον Αρη Πηγών;

Απάντηση: Βέβαια. Η ομάδα είχε να αγωνιστεί 9 χρόνια στην μεγάλη τοπική κατηγορία ενώ το 2011 είχε φτάσει στη διάλυση.  Γυρίσανε όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές και βήμα- βήμα, λιθαράκι- λιθαράκι τη φτάσαμε στην Α` κατηγορία. Το θέλαμε όλοι. Πάμε συγκρατημένα. Δε λέμε μεγάλα λόγια. Θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε και ευελπιστούμε να είμαστε άνετα. Είπα και στην αρχή ότι ο στόχος μας είναι η πεντάδα.

 

Διαβάστε επίσης