• 2 Μαΐου 2024,

Στο Καράτε εκ νέου ο Απόστολος Γαλάνης -Υποψήφιος για το Στίβο του ΑΟΚ ο Δημήτρης Αρβανιτίδης

 Στο Καράτε εκ νέου ο Απόστολος Γαλάνης -Υποψήφιος για το Στίβο του ΑΟΚ ο Δημήτρης Αρβανιτίδης

Ο Δημήτρης Αρβανιτίδης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, τη Δευτέρα που μας έρχεται. Είναι ο άνθρωπος που τρέχει το στίβο του ΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα φέτος το τμήμα αναβαθμίστηκε αφού έχει αρκετά νέα παιδιά να προπονούνται ενώ τα τελευταία χρόνια είχε συνήθως τον Αθανασίου στο τριπλούν και την Αρβανιτίδου επίσης στο τριπλούν και στο μήκος να συμμετέχουν στους αγώνες και μάλιστα να διακρίνονται.     Η δουλειά του Αρβανιτίδη έχει εκτιμηθεί απ` όλους, όλα αυτά τα χρόνια.

Σημειώνουμε ότι και για το Καράτε θα είναι υποψήφιος ο  Απόστολος Γαλάνης που συμμετείχε  και στο προηγούμενο Δ. Σ σαν έφορος δυναμικών αθλημάτων.    Το ερωτηματικό είναι μάλλον στο Βόλει γυναικών για το αν τελικά είναι υποψήφιος ο Νίκος Αγγελόπουλος που έχει εκφράσει τον προβληματισμό του για τα οικονομικά προβλήματα το τμήματος. Στο προηγούμενο Δ. Σ συμμετείχε επίσης ως έφορος γυναικών στο τμήμα του Βόλει ο Αχιλλέας Καρασαββίδης εν΄ψ στο τμήμα ανδρών είχε εκλεχθεί ο Λάζαρος Κωνσταντινίδης.

Στο ποδόσφαιρο δεν αποκλείουμε και μέλη του προηγούμενου Δ. Σ εκ νέου να θέσουν την υποψηφιότητα τους.  Το Σάββατο είναι η τελευταία μέρα για τις υποψηφιότητες ενώ δεν αποκλείουμε εκπλήξεις κυρίως στο ποδόσφαιρο.  Δεν θα είναι υποψήφιος ο Χαράλαμπος Κουφατζής.

Σε αναμονή Ανυφαντάκης και παίκτες

Σε αναμονή των εξελίξεων  στον Ερασιτέχνη  βρίσκονται ο Κρητικός τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης αλλά και ορισμένοι παίκτες του ΑΟΚ.

Το αγωνιστικό κομμάτι θα τρέξει μετά τις εκλογές με τον Ανυφαντάκη να είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή ενώ το ρόστερ έχει μια βάση από πέρσι νεαρών ποδοσφαιριστών.

 

 

Διαβάστε επίσης