• 18 Απριλίου 2024,

Τα ακροβατικά της παραλίας …

 Τα ακροβατικά της παραλίας …

Ελένη μου το λέγανε τα ημερομήνια οτι ο Ιούνης θα είναι καιρικά ασταθής και θα έχει πολλές βροχές.

Που ήσουνα εσύ  όταν γινόταν αναφορά στην πρόβλεψη για τον καιρό τον μήνα Ιούνιο ;

Διότι η Ελένη η Μενεγάκη αυτό το κορίτσι που το έχει φάει η δουλειά έχει παράπονα απο τον Ιούνιο αφού δεν μπορεί να χαρεί ένα Σαββατοκύριακο έτσι όπως θέλει.

Ο καιρός χαλάει και μαζί χαλάνε και τα σχέδια της.

Σύμφωνα με την νέα επικαιροποιημένη πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός θα αρχίσει να μπερδεύεται απο το μεσημέρι του Σαββάτου  και μετά με βροχές ασθενείς που θα γίνουν έντονες Κυριακή και Δευτέρα που μπορεί να έχουμε και καταιγίδες.

Μέχρι και την Τρίτη ο καιρός θα είναι άστατος βροχερός αλλά με καλές θερμοκρασίες.

Νομίζω οτι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το τελευταίο δροσερό Σαββατοκύριακο πριν ξεκινήσει ένα σερί ξηρασίας και υψηλών θερμοκρασιών.

Για τον λόγο αυτό κοιτάχτε να μην γκρινιάζετε να χαρείτε τις δροσιές του ερχόμενου Σαββατοκύριακου γιατί τις δροσιές του θα τις ψάχνουμε όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι.

 

Ο πρόεδρος των Σκοπίων Ιβανόφ αν δεν κάνω λάθος δήλωσε οτι δεν πρόκειται να υπογράψει την συγκεκριμένη συμφωνία που έκανε ο πρωθυπουργός του ο Ζάεφ με τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Είναι ντροπιαστική είπε με νόημα αφού τα δώσαμε όλα -συμπλήρωσε-  επίσης με νόημα προκαλώντας την αμηχανία στους επικριτές της συμφωνίας Τσίπρα στο εσωτερικό της χώρας.

Σου λέει όταν γκρινιάζουν αυτοί για την συμφωνία αφού την θεωρούν ταπεινωτική εμείς γιατί να φωνάζουμε ;

Αυτή είναι μία εξέλιξη που δεν είχε στο μυαλό του ο Κυργιάκος Μητσοτάκης όταν βιαζόταν να κάνει κριτική στον Τσίπρα.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει απο εδώ και μετά αφού θα πρέπει προκειμένουν να προχωρήσει αυτή η συμφωνία να καμφτούν αυτές οι διαφωνίες και αντιρρήσεις.

Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και τίποτα δεν είναισίγουρο.

θα πρέπει να γίνουν διάφορα προκειμένου να φτάσουμε επί της ουσίας στην συμφωνία αυτή.

Είναι μια διαδικασία παρόμοια σε χρόνο υλοποίησης όπως αυτή του BREXIT που έχει ξεκινήσει και γίνεται σταδιακά τον τελευταίο χρόνο.

Όπως δεν πατήσανε ένα κουμπί οι Βρετανοί και βρέθηκαν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης έτσι και εμείς δεν θα πατήσουμε ένα άλλο κουμπί και την ερχόμενη Δευτέρα τα Σκόπια θα λέγονται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Η συμφωνία σε προφορικό μάλιστα επίπεδο είναι το πρώτο απο τα πολλά στάδια που θα έχει η συγκεκριμένη διαδικασία.

 

Τα διόδια στην Παράκαμψη με όλα αυτά που έχουν μεσολαβήσει και όλα αυτά που έχουν γίνει απο την πλευρά της εταιρίας που πήρε φαίνεται να έχει κάνει ένα σωρό παρανομίες είναι σίγουρο οτι το έργο της κατασκευής θα καθυστερήσει αρκετούς μήνες γιατί οι παραβάσεις που έγιναν δεν ξεπερνιούνται τόσο εύκολα.

Έστω και με αυτό τον τρόπο έχουμε καταφέρει να βάλουμε μια άνω τελεία στην κατασκευή των μετωπικών διοδίων.

 

Ο Μαρινάκης επέλεξε να πάει στην κηδεία του Γιαννακόπουλου αλλά έγινε δεκτός με γιουχαρίσματα και αποδοκιμασίες.

Διότι μπορεί ο Μαρινάκης να προσέγγισε το θέμα ανθρώπινα αλλά δεν έγινε το ίδιο και απο την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Είναι θέμα διαχείρισης όπως καταλαβαίνετε και είναι και θέμα παιδείας.

Αυτή λοιπόν την παιδεία η ελληνική κοινωνία δεν την διαθέτει ακόμα για να μπορέσει να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Θα κάνουμε υπομονή αν αυτό είναι το πρόβλημα να περάσει και αυτή η μπόρα και απο Τρίτη να είστε σίγουροι οτι ο καιρός θα είναι πολύ καλύερος και χωρίς αστάθεια.

Μπορεί το φετεινό καλοκαίρι να ξεκίνησε με ένα περίεργο μούδιασμα αλλά είμαστε σίγουρο οτι θα πάμε καλύτερα το επόμενο διάστημα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης