• 8 Μαΐου 2024,

Αγία Βαρβάρα: Μαγική χρονιά με άνοδο στη Γ` Εθνική και πρωτάθλημα στους Παίδες

 Αγία Βαρβάρα: Μαγική χρονιά με άνοδο στη Γ` Εθνική και πρωτάθλημα στους Παίδες

Παρά την ήττα της από την ΕΚ Καβάλας την Κυριακή που μας πέρασε η Αγία Βαρβάρα άξια επέστρεψε στη Γ` Εθνική, μετά από μια εξαιρετική πορεία.


Η χρονιά 2011-12 αποτέλεσε τη σημαντικότερη των τελευταίων ετών για την Αγία Βαρβάρα που κατέκτησε το νταμπλ σε επίπεδο Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. παίρνοντας μετά από πολλές προσπάθειες το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Φέτος η χρονιά είναι μαγική καθώς η παιδική μας ομάδα μας κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ, η εφηβική μας ομάδα κατέκτησε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ και η ανδρική μας ομάδα στέφεται πρωταθλήτρια ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ και επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες!!!

Η ομάδα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Λένε στο μπάσκετ ότι η επίθεση φέρνει τα εισιτήρια για αυτό και σε όλους τους αγώνες το γήπεδο ήταν κατάμεστο και για αυτό ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας!!!

Όμως η άμυνα φέρνει τα πρωταθλήματα… για αυτό και είχαμε τη μεγάλη τιμή να έχουμε κοντά μας τον άνθρωπο που κράτησε και συνεχίζει να κρατάει στους δύσκολους αυτούς καιρούς την άμυνα της Χώρας, τον Καβαλιώτη Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος και πραγματοποίησε την απονομή !!!

Στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο Πρόεδρος της ομάδας μας δώρισε μία ασημένια εικόνα της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας Αγίας του Πυροβολικού μας. Οι προπονητές μας κ. Χρήστος Μυτικόπουλος και Λεωνίδας Μαγιάννης έδωσαν «θέση βασικού» στον Υπουργό κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, παραδίδοντας του μία φανέλα της ομάδας μας, με το όνομα του και το Νο 4, που φορούσε ως αθλητής!!!

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Μπάμπης Ζωτίδης και οι υπάρχηγοι μας Γιάννης Σουλίδης και Νίκος Μητρούλης παρέδωσαν στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές μας που κατέκτησαν το πρωτάθλημα!!!

Στην ανδρική μας ομάδα φέτος είχαμε την τιμή να αγωνιστούν συνολικά 27 αθλητές εκ των οποίων οι 11 από την παιδική και εφηβική μας ομάδα:

Μανιός Κωνσταντίνος, Σπυρίδης Νικόλαος, Χατζηαβραμίδης Αντώνιος, Παπαδόπουλος Πρόδρομος, Μάρκου Άγγελος, Ψωμάς Ευάγγελος, Ελευθεριάδης Σπυρίδων, Μόμτσος Κωνσταντίνος, Χάιτας Γρηγόριος, Ραξενίδης Ευάγγελος και Παπουτσής Νικόλαος.

Η αμιγώς ανδρική μας ομάδα με 16 αθλητές, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα και επανέφεραν την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες είναι:

  1. Μπαλαμπουγιούκης Πελοπίδας
  2. Μπαλαμπουγιούκης Δημήτριος
  3. Χρονόπουλος Γεώργιος
  4. Θανάση Ηλίας
  5. Αθανασιάδης Δημήτρης
  6. Στεφανίδης Νικόλαος
  7. Πέπα Μάριο
  8. Βασιλόπουλος Χάρης
  9. Μπανάσας Κωνσταντίνος
  10. Πρεμέτης Δημήτρης
  11. Αναγνώστου Ευάγγελος
  12. Πρασίνης Στέργιος
  13. Λαζαρίδης Κωνσταντίνος
  14. Μητρούλης Νικόλαος
  15. Σουλίδης Ιωάννης
  16. Ζωτίδης Χαράλαμπος (Αρχηγός)

Και οι προπονητές μας

Coach Χρήστος Μυτικόπουλος

Assistant Coach Λεωνίδας Μαγιάννης

Fitness and Conditioning Coach Θωμάς Γαζέτης

Statistic coach Σπύρος Παραλίκας

Γενικός Αρχηγός Χρησταντώνης Μπιλμπίλης και Αλέξανδρος Μπανάσας

Την απονομή των μεταλλίων πραγματοποίησαν από κοινού ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κ. Παναγιώτη Σταυρακάρα ενώ την απονομή του κυπέλλου πραγματοποίησε ο κ. Υπουργός!!!

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές μας για τις στιγμές που ζούμε!!! Τα ονόματα τους θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στις καρδιές μας και στην ιστορία του συλλόγου. Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό γραμματέα της ΕΟΚ κ. Νίκο Νικολόπουλο για την παρουσία του!!! Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας, τους φίλους και τους γονείς που γέμισαν το κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων και γιόρτασαν μαζί μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ!!!

Πηγή: Αγία Βαρβάρα

Διαβάστε επίσης