Καινούργια αρχή για την χήρα Τράγκα στο Μαϊάμι !

 Καινούργια αρχή για την χήρα Τράγκα στο Μαϊάμι !

Αφήσαμε πίσω μας ένα Σαββατοκύριακο που είχε όλες τις εποχές του χρόνου.

Το Σάββατο ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος – καλοκαιρινός περίπου για μπάνιο στην θάλασσα,  με το θερμόμετρο να «τσιμπάει» τους 20 βαθμούς κελσίου και την Κυριακή φθινόπωρο με τα αιρκοντίσιον  να δουλεύουν στο ζεστό !

Την αστάθεια της Κυριακής την περιμέναμε αφού τα τσακάλια της ΕΜΥ μας την είχανε προβλέψει αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να την χωνέψουμε εύκολα.

Όταν περιμένεις μία Κυριακή να βγεις έξω να πιεις ένα κρασί , ένα τσίπουρο κάτω από τον ήλιο και σηκώνεσαι και ψάχνεις ομπρέλες και μπουφάν καταλαβαίνεται ότι είναι δύσκολα.

Και το θέμα είναι ότι αυτή η καιρική αστάθεια θα μας απασχολήσει και αυτή την εβδομάδα αν και κάπου άκουσα ότι θα είναι το αγαπημένο αξεσουάρ και του Ιουνίου.

 

Διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι η χήρα του Γιώργου Τράγκα είναι ερωτευμένη  ξανά και κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της μακριά από την Ελλάδα.

Τα δημοσιεύματα τη θέλουν να ξεκινά νέα ζωή στο Μαϊάμι σε μία υπερπολυτελή κατοικία που της άφησε ο συχωρεμένος.

Και δεν είναι μόνο αυτή που της άφησε.

Η 45χρονη Μαρία Καρρά θα λάβει και ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά, αλλά και όπως όλα δείχνουν και κάποια ακόμη ακίνητα, τα οποία φθάνουν τα 17, βάσει της διαθήκης του άνδρα της.

Πως αυτό το κορίτσι να μην κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της ;

Και ένα και δύο και τρία και όσα θέλει.

Τα καλύτερα τώρα ξεκινάνε για την χήρα.

 

Έχει καμία σχέση το τραγούδι  της Σουηδίας που κέρδισε την φετινή Eurovision με το τραγούδι του Βίκτωρα Βερνίκου που εκπροσώπησε την χώρα μας ;

Το τραγούδι του ήταν άχρωμο , άοσμο , άγευστο χωρίς  ούτε μία στοιχειώδη χορογραφία.

Τον ντύσανε σαν πρόσκοπο και τον ανεβάσανε πάνω στην πίστα και του είπανε κάνε ότι σου έρχεται στο μυαλό.

Δεν έχει που δεν έχει καθόλου σκηνική παρουσία τον ανεβάσανε πάνω χωρίς  να του διδάξουν πέντε βασικές κινήσεις και πολύ φυσιολογικά  έφαγε τα μούτρα του.

Νομίζω ότι θα πρέπει να ήταν η χειρότερη παρουσία στην φετινή Eurovision.

Τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτός ο αποκλεισμός μας κόστισε 500 χιλιάδες ευρώ.

Είναι τα λεγόμενα μπουρμπούλια.

Άντε και του χρόνου να είμαστε γεροί.

 

Προχθές Κυριακή είχαμε και την γιορτή της μητέρας με τα ανθοπωλεία να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Παρά την βροχερή Κυριακή όλοι κάνανε μία στάση για να πάρουν ένα λουλούδι και να τον χαρίσουν στην αγαπημένη μητέρα τους.

 

Πάντως οι πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι σε περίπτωση νίκης του Κιλιτσντάρογλου δεν θα είμαστε τέλεια αλλά θα είμαστε σαφώς  καλύτερα σε σχέση με τον Ερντογάν που είχε ξεφύγει αρκετά τα τελευταία χρόνια και με την αλαζονική του συμπεριφορά προκαλούσε εντός και εκτός Τουρκίας.

 

Υπέρ αμύνεται η ΕΡΤ για την επιλογή του Βίκτωρα Βερνίκου για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και διαβεβαιώνει ότι δεν έγινε απευθείας ανάθεση.

Πως , πως πως ….

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης