• 4 Μαΐου 2024,

Αγιασμός για το Σύλλογο Εβριτών

 Αγιασμός για το Σύλλογο Εβριτών

Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας Ο ΕΒΡΟΣ, καταξιωμένος φορέας του Θρακικού πολιτισμού, ανοίγει τις πόρτες και την αγκαλιά του, για ακόμη μια χρονιά και θα υποδεχτεί με πολύ αγάπη όλους τους παλιούς αλλά και τους νέους χορευτές και μαθητές του.

Διδάσκονται, χοροί και τραγούδια, από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, καθώς και ενότητες όπως: Έβρος, Πόντος, Καππαδοκία, Μ. Ασία κ.ά…

Τα νέα μας προγράμματα, ο τρόπος διδασκαλίας από τους έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους μας, τα σεμινάρια, οι εκδρομές, τα ταξίδια και η ένταξη των παιδιών στην μεγάλη Εβρίτικη οικογένεια, όπου τα μαθαίνει να σέβονται και να αγαπούν τον λαϊκό πολιτισμό, τις αξίες και τις παραδόσεις του τόπου τους και γίνονται το μέσο που συνδέει το παρελθόν και την ιστορία, με τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα.

Πιστοί στις παραδόσεις μας λοιπόν, θα συνεχίσουμε να τιμούμε και να διαφυλάττουμε τη μνήμη των προγόνων μας, με την στήριξή σας και με τις δράσεις μας, να ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη του Συλλόγου. Καλή και ευλογημένη χρονιά.

Πληροφορίες από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλ: 2510243369 και κιν: 6936553400

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

(Κτίριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ) όλων των Τμημάτων από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 και από ώρα 17:00 μ.μ.

Ο Αγιασμός για την νέα μας χρονιά, θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ, (στην αίθουσα διδασκαλίας των χορευτικών μας τμημάτων στο κτίριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ)

Διαβάστε επίσης