Αγιασμός στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Ποταμουδίων

 Αγιασμός στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Ποταμουδίων

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μπροστά από το δημοτικό σχολείο των Ποταμουδίων αγιασμός για τη νέα περίοδο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του δραστήριου πολιτιστικού συλλόγου κατοίκων της ίδιας συνοικίας.

Ήταν μια όμορφη και χαρακτηριστική διαδικασία να προσέρχονται στο σημείο του αγιασμού κάτοικοι των Ποταμουδίων από διάφορα σημεία (δρόμους) της περιοχής. Κυρίως γυναίκες με τα παιδιά τους. Στο τέλος συγκεντρώθηκαν αρκετοί κάτοικοι. Πριν και μετά τον αγιασμό έγιναν εγγραφές σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Εκτός από τα καθιερωμένα του παραδοσιακού χορού (ενήλικες- παιδιά- έφηβοι) υπάρχουν τμήματα γυμναστικής – pillates- ζωγραφικής- χειροτεχνίας- baby dance- μοντέρνου χορού αλλά και ρομποτικής.

Τα πολλά αυτά τμήματα δείχνουν και την απήχηση του συλλόγου στους κατοίκους της γειτονιάς. Ο σύλλογος φρόντισε να εξυπηρετεί γρήγορα κάθε ενδιαφερόμενο ενώ υπήρχαν και κεράσματα.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα Γεράσιμο Φυλακτάκη. Τον παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κυριάκος Σταυρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ξανθόπουλος. Καλή περίοδο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Διαβάστε επίσης