• 25 Απριλίου 2024,

Άγιος Δομίνικος ώρα 0 !

 Άγιος Δομίνικος ώρα 0 !

Να έχετε βέβαια υπόψη σας οτι οι παραλίες του Άγιου Δομίνικου δεν είναι μόνο για τους παίκτες του SURVIVOR αλλά και για όλους αυτούς που μπορούν και θέλουν να ζήσουν κάτι διαφορετικό.

Αλλιώς είναι ο Άγιος Δομίνικος ως παίκτης του SURVIVOR και αλλιώς ως τουρίστας.

Πάντως χθες Κυριακή ξεκίνησε το Νο1 παιχνίδι επιβίωσης που φιλοδοξεί να κυριαρχήσει τηλεοπτικά και να κάνει την διαφορά και στην τηλεοπτική σαιζόν του 2018.

Αν και όλοι συμφωνούν οτι ποτέ το Νο2 δεν μπορεί να ξεπεράσει το Νο1 ο Τούρκος παραγωγός και του ελληνικού survivor πιστεύει οτι θα μπορέσει με όλα αυτά που έχει ετοιμάσει να προκαλέσει ανάλογη επιτυχία με την περσυνή και για το Survivor No2.

 

O μεσολαβητής του ΟΗΕ ο Νίμιτς έχει αναλάβει να κάνει επαφές σε Αθήνα και Σκόπια προκειμένου να εξεταστεί η δέσμη ιδεών που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, υπάρχει αισιοδοξία για λύση, όμως υπάρχει και μικρό καλάθι σύμφωνα με τις δηλώσεις των εμπλεκομένων.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι η προσέγγιση του θέματος με συλλαλητήρια είναι υπερβολική , δεν έχει να προσφέρει τίποτα και απλά θα τονώσει τον φανατισμό  ορισμένων ανθρώπων.

Αυτά τα συλλαλητήρια μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην χώρα μας αφού διχάζουν και προκαλούν εντάσεις.

Χθες το πρωί άγνωστοι κόλλησαν υβριστικές αφίσες κατά του Δημάρχου Θεσ/νίκης Γιάννη Μπουτάρη ενώ άγνωστοι στην Αθήνα επιτέθηκαν με πέτρες σε λεωφορείο που ξεκινούσε για την συμπρωτεύουσα.

Σε αυτή την περίοδο των διαπργματεύσεων ο φανατισμός δεν είναι καλός σύμβουλος θα πρέπει να όλοι να ριξουμε τους τόνους αντί να τους ανεβάζουμε.

Στην παρούσα φάση χρειάζεται καθαρό μυαλό και ψυχραιμία.

 

Για να καταλάβετε πόσο αρρωστημένο είναι αυτό το σώου που έχει στηθεί στην Αμερικάνικη τηλεόραση γύρω απο την τηλεπερσόνα  Καρντάσιαν πρόσφατα έγινε γνωστό οτι έχει βάλει η ίδια έναν όρο ομορφιάς σύμφωνα με τον οποίο το μαλί της θα είναι πάντα στην πένα ακόμα και στην περίπτωση που είναι βαριά άρρωστη η ίδια και δεν μπορεί να επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Δηλαδή μπορεί αυτή η γυναίκα μετά απο 20-30 χρόνια να τα χάσει απο αλτσχάϊμερ ή άνοια, να μην ξέρει τι της γίνεται αλλά το μαλί θα είναι και εκείνη την περίοδο της ζωής της κομμωτηρίου.

Και όμως αυτή η γυναίκα στις ΗΠΑ είναι πρώτυπο για πολύ κόσμο και μάλιστα βγάζει και πολλά εκατομμύρια δολλάρια προκειμένου να υπηρετεί κάποιες συγκεκριμένες τάσεις της μόδας.

Πρόσφατα πήγε και ένα μια επέμβαση στους λοβούς των αυτιών της αφού με το πέρασμα των χρόνων είχανε χαλαρώσει και είχανε γίνει σαν ρακέτες του πίνγκ – πόνγκ.

Το κορίτσι αυτό πληρώνεται για να ανοίγει δρόμους και να οδηγεί το κοπάδι σε νέα βοσκοτόπια.

Το κάνει καλά και βγάζει και πολλά.

Αν δεν το έκανε καλά να είστε σίγουροι οτι αυτό το σύστημα που στην συντηρεί θα την είχε αλλάξει.

 

Τελικά παρά τα όσα ακούστηκαν για την δολοφονία του Στεφανάκου αυτό που ισχύει σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν δίπλα του ο επιχειρηματίας που είχε αποφασίσει να αφήσω πίσω του τις παράνομες δράσεις τις περισσότερες φορές κυκλοφορούσε χωρίς προστασία ενώ το αυτόκινητο στο οποίο επέβαινε το βράδυ της δολοφονίας του ήταν αλεξίσφαιρο αλλά όχι θωρακισμένο.

Όλα ήταν υπολογισμένα ακόμα και τα 30 δευτερόλπετα που χρειάζεται να περάσουν προκειμένουν να κλειδώσουν οι πόρτες απο την στιγμή που θα κάτσει ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο.

Καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για ένα οργανωμένο έγκλημα απο το οποίο θα γλύτωνε πολύ δύσκολα.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η εβδομάδα θα ξεκινήσει με βροχές αλλά απο αύριο Τρίτη τα φαινόμενα υποχωρούν αλλά πέφτει αισθητά η θερμοκρασία και για πρώτη φορά εδώ στην περιοχή μας καταγράφονται θερμοκρασίες κάτω απο το 0.

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε οτι παρά το γεγονός οτι έχουμε αφήσει πίσω μας Δεκέμβρη και Γενάρη ο χειμώνας είναι μπροστά με τον Φλεβάρη να μας περιμένει στην γωνία.

Σύμφωνα με αυτούς που ξέρουν και διαβάζουν τα σημάδια του καιρού τον χειμώνα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα τον ζήσουμε τον Φλεβάρη για τον λόγο αυτό να έχετε το νού σας και προπάντων “να μην παίρνει αέρα ο κώλος μας”.

 

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Είμαστε αισιόδοξοι και επιμένουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Είμαστε παίκτες ψυχολογίας όπως πάρα πολλές φορές έχουμε γράψει και θα πρέπει να την έχουμε στα ύψη.

Όλα είναι θέμα ψυχολογίας να ξέρετε.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ!

 

Διαβάστε επίσης