• 26 Απριλίου 2024,

Αγκαλιά με το 4ο κύμα της πανδημίας

 Αγκαλιά με το 4ο κύμα της πανδημίας

H τελευταία ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων σε όλη την Ελλάδα με την παράλληλη αύξηση εισαγωγών στις ΜΕΘ δείχνει ότι πλέον είμαστε αγκαλιά με το 4ο κύμα της πανδημίας.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και τήρηση των μέτρων για να αποφύγουμε τα χειρότερα σε μία περίοδο που η  εκ νέου αναστολή των οικονομικών δραστηριοτήτων της χώρας μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός !

Στη χώρα η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ εντοπίζεται στο ποσοστό που κυμαίνεται στο 85% και είναι σίγουρο ότι το επόμενο διάστημα θα κυριαρχήσει.

Θύματα αυτού του 4ου κύματος κυρίως οι ανεμβολίαστοι αφού οι εμβολιασμένοι και αν νοσήσουν θα την περάσουν ελαφριά και στο πόδι.

Αναμένουμε με την επιστροφή των Ελλήνων από τις διακοπές να υπάρξει αύξηση των εμβολιασμών που παραμένει και το μοναδικό όπλο που διαθέτουμε στην φαρέτρα μας απέναντι στο 4ο αυτό κύμα της πανδημίας.

Στην έναρξη αυτής της πανδημίας η μοναδική επιλογή που είχαμε ήταν το κρυφτό και το κλείσιμο στα σπίτια μας.

Πλέον έχουμε τα εμβόλια και αυτά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε προκειμένου να αφήσουμε πίσω μας οριστικά αυτή την περιπέτεια και επιτέλους να πάμε παρακάτω.

 

Αρκετός κόσμος χθες Κυριακή απόλαυσε την Αυγουστιάτικη πανσέληνο που ήταν για άλλη μια φορά αρκετά γοητευτική.

Το καλοκαίρι φτάνει προς το τέλος του και ήδη οι πρόσφατες πρωινές δροσιές μας προετοιμάζουν για κάτι τέτοιο.

 

Κατατέθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε ο φάκελος για την συμμετοχή του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού η επιτροπή που έχει στα χέρια της τον φάκελο θα γνωμοδοτήσει για το αν η ομάδα μας έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην κατηγορία την οποία και κέρδισε αγωνιστικά την προηγούμενη σαιζόν.

Αν η απόφαση δεν είναι θετική  θα πάμε παρακάτω ψάχνοντας αλλού την δικαίωση.

Υπάρχει η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και τελικά θα αγωνιστούμε στην κατηγορία που δικαιούμαστε.

 

Η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι η εβδομάδα της προσαρμογής ενόψει Φθινοπώρου αφού οι περισσότεροι Έλληνες ολοκληρώσανε τις διακοπές τους και πλέον είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον χειμώνα που κοντοζυγώνει.

Μακάρι να μην είναι σαν τους προηγούμενους γιατί οι αναστολές και η «σιγή ασυρμάτου» σε όλες τις οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες μας έχουν βγάλει εκτός πορείας και ακόμα δεν την έχουμε βρει.

Παλεύουμε ακόμα για να βρούμε τον προσανατολισμό μας.

 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης