Αγώνας δρόμου στο αεροδρόμιο

 Αγώνας δρόμου στο αεροδρόμιο

Η Fraport Greece ανοίγει τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται για πρώτη φορά, καλώντας αθλητές από όλη την Ελλάδα, κατοίκους των περιοχών πλησίον των αεροδρομίων ώστε να συμμετέχουν σε μοναδικούς αγώνες δρόμου, οι οποίοι θα διοργανωθούν αποκλειστικά εντός των αεροδρομίων.

Ο πρώτος αγώνας δρόμος θα διεξαχθεί στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Καβάλας. με τη συμμετοχή τους οι δρομείς θα συμβάλουν ταυτόχρονα σε ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, αφού όλα τα έσοδα των εξορμήσεων και των αγώνων θα διατεθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε».

Αρχή της ενέργειας, στο καβαλιώτικο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος, θα γίνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 11:0 το πρωί. Θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου Fraport Greece – Kavala Airport Run. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10, 5 κι ενός χιλιομέτρου για παιδιά. Προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα διατίθεται δωρεάν στάθμευση.

Στο πλαίσιο της διαχείρισης και ανάπτυξης των αεροδρομίων της, η Fraport υλοποιεί δράσεις και προγράμματα που ωφελούν τις τοπικές κοινωνίες σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Παράλληλα και μέσω συγκεκριμένου στρατηγικού σχεδιασμού συμβάλει στην προώθηση και περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη των 14 προορισμών. Όσο για το πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε», από το 2011 που εξελίσσεται, σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση, το περιβάλλον, με βασικότερο στόχο την άμεση ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

 

******

Διαβάστε επίσης