Αισιόδοξος ο Θόδωρος Μαρκόπουλος για την επιτυχία της «Περιφερειακής Σύνθεσης»

 Αισιόδοξος ο Θόδωρος Μαρκόπουλος για την επιτυχία της «Περιφερειακής Σύνθεσης»

Ήταν και παραμένει αισιόδοξος ο Θόδωρος Μαρκόπουλος για το αποτέλεσμα των προσεχών Περιφερειακών εκλογών, για την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Στην οποία όπως είναι γνωστό μετέχει. Αυτήν την αισιοδοξία του μετέφερε στους πολίτες μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο της Πρωινής. Μαζί με άλλες του εκτιμήσεις. Κυρίως περί των εθνικών εκλογών που θα γίνουν το γρηγορότερο τον Μάη, σε σχέση με τις Περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν το Φθινόπωρο.

Ο κ. Μαρκόπουλος για την αλλαγή των δεδομένων μιας και οι εθνικές εκλογές δεν θα γίνουν Απρίλιο όπως προγραμματίζονταν, είπε:

«Η αλλαγή της ημερομηνίας των εθνικών εκλογών δεν δημιουργεί πρόβλημα ή θέμα ως προς τη δική μας προσπάθεια. Σαν παράταξη κάναμε όσα έπρεπε να κάνουμε. Θα έλεγα δε ότι όσο πιο πίσω μεταφερθούν και γίνουν οι εθνικές εκλογές, τόσο το καλύτερο για παρατάξεις όπως η δική μας.

Παρατάξεις εννοώ που δεν έχουν χρίσμα ή στήριξη από κόμμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν προετοιμαζόμαστε. Οι διεργασίες γίνονται, έγιναν και συνεχίζονται. Ακόμη και τώρα. Το ψηφοδέλτιο μας είναι έτοιμο. Πολλά από αυτά που γίνονται μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Σχετικά με το απαραίτητο έργο στο δρόμο από το Καζαβίτι προς το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στη Θάσο, είπε:

«Επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜΘ κάναμε κι εμείς. Στο πρόσφατο παρελθόν. Καταλαβαίνω ότι ο δρόμος αυτός για πολλούς λόγους πάσχει. Από την κατασκευή του. Ανήκει στη κατηγορία των δρόμων που χρειάζονται τακτική συντήρηση. Θα έλεγα κάθε χρόνο.

Τα ίδια ισχύουν και για το φράγμα Μαριών επίσης στη Θάσο. Κι εκεί η συντήρηση πρέπει να γίνεται τακτικά. Υπάρχει όντως και θέμα αρμοδιότητας για το δρόμο προς το μοναστήρι. Αλλά αν πεις ότι ο δρόμος δεν είναι της Περιφέρειας τότε ποιος θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρόβλημα; Η Περιφέρεια ΑΜΘ οφείλει να ασχοληθεί και να τον βελτιώσει. Ακόμη κι αν χρειαστεί να θυσιάσει κάποια χρήματα από το τεχνικό της πρόγραμμα».

Διαβάστε επίσης