• 2 Ιουνίου 2024,

Ακόμη πιο πιθανή η υποψηφιότητα της Αγγελικής Δεληκάρη

 Ακόμη πιο πιθανή η υποψηφιότητα της Αγγελικής Δεληκάρη

Η καθηγήτρια του Α.Π.Θ. κ. Αγγελική Δεληκάρη φέρεται να δέχθηκε την πρόταση που της έγινε, θα είναι υποψήφια βουλευτής ΝΔ Καβάλας. Οι πληροφορίες προκύπτουν από ανάρτηση ιστοσελίδας, το περιεχόμενο της οποίας αναπαράγει η ίδια. Ειδικότερα:

Υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον νόμο Καβάλας, θα είναι στις εκλογές της 21ης Μάϊου η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αγγελική Δεληκάρη.

Η κα Δεληκάρη, γνωστή ιστορικός στη Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό, η οποία κατάγεται από τη Χρυσούπολη Καβάλας, περιοχή όπου ο παππούς της διετέλεσε δήμαρχος, αποδέχθηκε την πρόταση του κόμματος να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Να σημειωθεί ότι η κα Δεληκάρη είναι η πρώτη υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νέστου.

Η κα Δεληκάρη είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ιστορικής Εταιρείας, επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Μελέτης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κυρίλλου και Μεθοδίου (Θεσσαλονίκη) και γραμματέας του Επιστημονικού Συμβουλίου του Διεθνούς Κέντρου Ορθοδόξων Σπουδών (Νις/Σερβία) ενώ μεταξύ άλλων διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Πηγή: myportal.gr

Διαβάστε επίσης