• 26 Απριλίου 2024,

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: «Μηνύματα απειλών δεν περνάνε. Κάνουν κακό στην παράταξη»

 Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: «Μηνύματα απειλών δεν περνάνε. Κάνουν κακό στην παράταξη»

Σε υψηλούς τόνους η συνέντευξη που έδωσε το πρωί στο ράδιο Πρωινή ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Οι δηλώσεις του έγιναν με αφορμή την εκδήλωση Τοψίδη την Κυριακή στην πόλη μας, στη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Αρχικά ο κ. Ιωσηφίδης είπε: «Η ανυπομονησία που διακρίνω δείχνει ότι ο συνδυασμός μας πάει καλά. Νομίζω ότι η επιλογή της Καβάλας ως τόπο των πρώτων ανακοινώσεων υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων είναι μια καλή επιλογή. Σας διαφεύγει ότι ο συνδυασμός του κ. Τοψίδη είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός. Ο κ. Τοψίδης όπως κι εγώ είμαστε μέλη της ΝΔ. Σε αυτόν τον ανεξάρτητο συνδυασμό θα δείτε πάρα πολλές εκπλήξεις. Θα δείτε ανθρώπους που δεν προέρχονται μόνο από τον κεντροδεξιό χώρο. Να ξέρετε ότι θα ανακοινωθούν αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Την Κυριακή θα εκπέμψει από την Καβάλα το μήνυμα μιας σαρωτικής νίκης της Περιφερειακής Σύνθεσης. Η οποία θα αλλάξει όλα τα δεδομένα».

Για το ενδεχόμενο διαγραφών από τη ΝΔ σχολίασε:  «Εγώ το μήνυμα που έλαβα από τη ΝΔ, από τον πρόεδρο στο συνέδριο κι από τον κ. Μεϊμαράκη στην πρόσφατη εκδήλωση στην πόλη μας, είναι ότι πρέπει να είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι γιατί βασικός στόχος είναι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές. Μηνύματα τύπου απειλών κτλ σε ‘μενα δεν περνάνε. Και κάνουν και κακό στην παράταξη. Φανταστείτε ο συνδυασμός μας, που θα είναι πολύ καθαρά μπροστά από την πρώτη Κυριακή, να δέχεται απειλές από τη ΝΔ… Το θεωρώ αστείο. Να απειλήσουν ποιόν τον Ιωσηφίδη; Με τι; Κανείς δεν μπορεί να μας διαγράψει από το σπίτι μας. Κι αν μας διαγράψει από το σπίτι μας δεν μπορεί να διαγράψει ούτε τους αγώνες μας, ούτε την οικογενειακή μας παράδοση. Εμείς σε αυτό το κόμμα δώσαμε ψυχή και σώμα. Και αίμα. Να μας διαγράψουν ποιοι; Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να μιλάμε το 2019, τρεις μήνες πριν τις εθνικές εκλογές για διαγραφές βασικών στελεχών. Σας θυμίζω, μια ολόκληρη παράταξη πήγε απέναντι στην επιλογή της ΝΔ. Στην Αθήνα πήγαμε 27 άτομα, οι 22 είπαμε ότι η ΝΔ πρέπει να στραφεί σε μια άλλη λύση. Ήμουν από τους λίγους που τότε είπα ότι πρέπει να βρεθεί μια 3η λύση. Σεβαστή η επιλογή του προέδρου αλλά σε όλα αυτά τα θέματα πάντα τον κυρίαρχο ρόλο τον έχει ο λαός. Το ρεύμα εδώ και καιρό είναι Τοψίδης. Φαίνεται παντού αυτό. Όλοι οι άλλοι συνδυασμοί ασχολούνται με μας. Η πρωτοβουλία Τοψίδη είναι η δύναμη που έρχεται. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι πολιτικό. Πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον του τόπου. Και το τι θα κάνουμε για αυτόν.

Διαβάστε επίσης