• 25 Απριλίου 2024,

Αλέξης Δήμου: « Ενθουσιασμένοι από το Βέρμιο, δεν περιμέναμε να πάμε τόσο καλά»

 Αλέξης Δήμου: « Ενθουσιασμένοι από το Βέρμιο, δεν περιμέναμε να πάμε τόσο καλά»

Για το τουρνουά στο Βέρμιο όπου έλαβε μέρος με απόλυτη επιτυχία με τρια τμήματα ο ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο και όχι μόνο, μίλησε στους 93,7 ο Αλέξης Δήμου.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Ο ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο είχε εξαιρετική παρουσία στο τουρνουά που έγινε στο Βέρμιο.  Τι ακριβώς έγινε εκεί;

Απάντηση:   Συμμετείχαμε σ` ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία 5 χρόνια. Από τα μεγαλύτερα τμημάτων υποδομής σε όλη την Ελλάδα.  Συμμετείχαν Ακαδημίες οργανωμένες απ` όλη τη χώρα, οπότε η επιτυχία του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο να κατακτήσει πρωτιά και με τα τρία τμήματα που έλαβε μέρος είναι μεγάλη.  Πήγαμε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο τουρνουά. Σε αυτό το φεστιβάλ στο Βέρμιο παλαιότερα είχε πάει η Ακαδημία του Απόλλωνα Καβάλας. Νομίζω και ο Ηρακλής Καβάλας.  Φέτος από το νομό ήμασταν μόνο εμείς.   Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί είχαμε 3 στα 3.  Δεν το περιμέναμε ούτε εμείς οι ίδιοι. Ηταν μια μεγάλη γιορτή, τα παιδιά περάσανε πολύ όμορφα στα 3-5 πηγάδια όπου έγιναν οι αγώνες.  Ηταν μεγάλη εμπειρία.  Ηταν ένα τουρνουά οργανωμένο με όλη τη σημασία της λέξης.  «Δεθήκαμε» ακόμη περισσότερο με τα παιδιά.  Ολοι μας το ζήσαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Ηταν  και γονείς των παιδιών στο τουρνουά και φυσικά το χαρήκανε με το παραπάνω.

Ερώτηση: Την Τετάρτη κλείνει η χρονιά με μια γιορτή στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας. Υπάρχει ικανοποίηση γι` αυτά που έγιναν;

Απάντηση: Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση.  Ηταν εξαιρετική η χρονιά. Αριθμητικά η Ακαδημία μας μεγάλωσε, με προπονητές πολύ ικανούς που δουλέψανε με όρεξη.  Πρέπει να δείξουμε έργο και του χρόνου.   Οι υποχρεώσεις μας μετά την πολύ καλή χρονιά είναι ακόμη μεγαλύτερες.  Φέτος είχαμε και μια μεγάλη επιτυχία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.  Ποδοσφαιριστής μας θα μετακομίσει σε ΠΑΕ των Αθηνών. Αυτή η μεταγραφή θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και είναι για μας  το κερασάκι στην τούρτα για τη σεζόν που έκλεισε.

Εδώ  πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουμε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και η βοήθεια που έχουμε είναι μεγάλη. Είναι μεγάλο το όνομα του ΠΑΟΚ όμως στη μεταγραφή ενός ταλέντου από την Ακαδημία σε μεγάλη ομάδα έχουν τον πρώτο λόγο οι γονείς του ποδοσφαιριστή.   Η ΑΕΚ τα βρήκε με τους γονείς.  Φυσικά ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τους γονείς των παιδιών σε καμία περίπτωση.

Εμείς θέλουμε όλα τα παιδιά κοντά μας. Εχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε με όλα τα παιδιά.  Μπορούμε να προωθήσουμε και ένα ταλέντο σε μεγάλη ΠΑΕ.

Ερώτηση: Πρόσφατα ανακοινώθηκε και η συνεργασία του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο για  τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την ομάδα του Μακεδονικού Αμισιανών.

Απάντηση:  Κάνουμε σταθερά βήματα.  Ηταν απαίτηση των γονιών από τη στιγμή που μεγαλώνουν τα παιδιά τους να παίζουν σε μια ομάδα που να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ.  Η συνεργασία με τον Μακεδονικό Αμισιανών είναι πολύ καλή. Οι άνθρωποι της ομάδας λειτουργούν άψογα. Προπονητής είναι ο Άρης Μαγκαφίνης που έχει αναγνωριστεί το έργο του απ` όλους.   Παίζουν παιδιά από την Ακαδημία μας αλλά και φυσικά μέσα από το χωριό.

Ερώτηση: Πρόσφατα διοργανώσατε το δικό σας τουρνουά και μάλιστα παρουσία του Ταβλαρίδη και του Μαλαδένη.

Απάντηση:  Ήταν χαρά μας που τους φιλοξενήσαμε.  Προσπαθούμε κάθε χρόνο να οργανώσουμε καλύτερα το τουρνουά μας που γίνεται στις δικές μας εγκαταστάσεις.  Για τα παιδιά είναι πολύ καλό να βλέπουν μεγάλους παίκτες να τους παρακολουθούν και κάθε χρόνο καλούμε γνωστούς άσους του Ελληνικού ποδοσφαίρου να παραβρεθούν στο τουρνουά μας.

 

Διαβάστε επίσης